29. 8. 2015

Cooper Barrett čelí protivníkovi i bývalé lásce

Cooper Barrett čelí protivníkovi i bývalé lásce

Hned dvě známé tváře se chystají na hostování v připravované midseason komediální novince Cooper Barret's Guide to Surviving Life. Bylo potvrzeno, že se v jedné epizodě seriálu společně objeví Parker Young a Lyndon Smith.

Nová komedie v hlavní roli s Jackem Cutmorem-Scottem a Meaghan Rath zkoumá různá úskalí, které přináší život v mezidobí po vysoké škole, ale ještě předtím, než se člověk usadí.

Young ztvární postavu extrémně soupeřivého Shanea. Ať už jde o jízdu na rotopedu, nebo třeba o vztahy, vždycky musí být nejlepší. Shane se setká s Kelly (Rath) v posilovně a okamžitě mezi nimi přeskočí jiskra.

Herec se objevil také v Suburgatory, Enlisted a chystá se na roli v Arrow.

Smith bude hrát Lenu, jednu z bývalých přítelkyň Coopera (Cutmore-Scott). Ta se mu vrátí do života, když hrdina nechtěně navštíví její uměleckou výstavu, která obsahuje jednu velmi ztrapňující starou fotografii Coopera.

Herečka se dříve objevila v seriálech Parenthood, Extant a aktuálně září v Public Morals.

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu