30. 8. 2015

Sons of Anarchy bude mít spin-off

Sons of Anarchy bude mít spin-off

Patříte mezi fanoušky loni ukončeného legendárního dramatu Sons of Anarchy (Zákon gangu)? Pak vás dnešní zpráva jistě potěší. Stanice FX aktuálně vyvíjí spin-off k tomuto nezapomenutelnému seriálu.

Za novým projektem stojí tvůrce původního SoA, Kurt Sutter. Ten aktuálně připravuje materiály k potenciálnímu spin-offu svého motorkářského dramatu, který se po sedmi letech rozloučil na FX na konci roku 2014. Projekt je prozatím v raných fázích.

V centru příběhu by se tentokrát objevil jiný motorkářský klub, Mayans. Ti byli často zmiňováni i zobrazováni v původním seriálu, když se často dostávali se SoA do různých potyček.

Sutter aktuálně o podrobnějších informacích mlčí. Nevíme ani to, v jaké časové době by se příběh měl odehrávat, ani zda by se mohli občas objevit herci z původního seriálu. Tvůrce pouze prozradil, že půjde o úplně jiný seriál a že „vyznění, tempo a příběh budou jedinečné“. V SoA byli Mayens rivali Sons, členové klubu byli Mexičané, kteří si vydělávali prodejem heroinu. V jejich čele stál přezident Marcus Alvarez (Emilio Rivera), se kterým si později Sons vytvořili pracovní vztah. Spin-off by se nicméně neměl odehrávat v severní Kalifornii, kam byl zasazen SoA.

Tvůrce aktuálně pracuje na své dobové novince The Bastard Executioner, která se na FX představí s dvouhodinovou premiérou již 15. září. Zde má plné ruce práce, kredit dostává za pozici tvůrce, scenáristy, producenta, režiséra a herce. Měl by se objevit hned v šesti epizodách první řady. Potenciálnímu spin-offu svého motorkářského dramatu, který se po sedmi letech rozloučil na FX na konci roku 2014. Projekt je prozatím v raných fázích.

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu