7. 9. 2015

Grimm naverboval další slečnu z vězení

Grimm naverboval další slečnu z vězení

Ačkoliv je seriálová sezóna již za dveřmi, tak fanoušci seriálu Grimm si na premiéru nové řady budou muset počkat až na konec října. Nedávno jsme vás informovali o vřískajícím castingu a dnes pro vás máme zprávu o další slečně, tentokrát se zkušenostmi z vězení.

K obsazení se totiž připojí mladá herečka Madeline Brewer, která se divákům do paměti zapsala nejvíce rolí Tricii v seriálu Orange Is the New Black a představí se jako wesen, známý pod jménem Skalengeck.

Její postava se jmenuje Billie Trump a je popisována jako divoká vůdkyně pouličního wesenského gangu, který v Portlandu rozpoutá peklo. Teprve když pochopíte její skupinu, tak zjistíte parta příšer je teprve začátek opravdu hrozných věcí, které se na Portland chystají.

Madeline Brewer není první vězeňkyní z Litchfieldu, která se v Grimmovi představí. Již loni situaci Nicku Burkhardtovi komplikovala agentka FBI s tváří Elizabeth Rodriguez a bylo prozrazeno, že se vrátí i v průběhu páté série. Jestli se potká na scéně s Madeline není jasné, protože ta by se měla představit pouze v šesté a sedmé epizodě nové řady.


Co říkáte na invazi z OITNB? Jak se vám Madeline zamlouvá a těší vás návrat Elizabeth? Vyhlížíte nedočkavě návrat Grimma?

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu