9. 9. 2015

Black Mirror míří na Netflix

Black Mirror míří na Netflix

Dystopické britské drama Black Mirror, které mají v hledáčku seriálový fajnšmekři, se dočká dalších epizod. A to díky Netflixu. Informoval o tom server Radio Times.

Podle zdrojů blízkých vyjednávání autor seriálu Charlie Brooker společně se svou nezávislou produkční společností House of Tomorrow podepsal smlouvu na několik epizod. Seriál původně vznikal pro britský Channel 4, ale na Netflixu si již také odbyl svou premiéru. Mluvčí Netflixu a Channelu 4 se zatím k informacím nevyjádřili, ale v zákulisí se už šušká, že Channel 4 má velký zájem o odkoupení nově vzniklých epizod do klasického vysílání.

Seriál, který někteří popisují jako moderní Krajní meze se zatím dočkal jen sedmi epizod, přičemž šest jich bylo rozděleno do dvou sérií a loni jsme dostali k Vánocům vánoční speciál.

Pro Charlieho Brookera je jedině dobře, že se dohodl s Netflixem. Nejen, že se jeho seriál dostane víc do středu dění a k většímu počtu fanoušků, ale jistě bude mít na natáčení i mnohem více prostředků.


A co vy? Znáte tenhle seriál? A jak vás potěšil přesun na Netflix?

Magnetky na kliknutí. 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
El Jay

El Jay

TOP!
před 8 roky
ufonka

ufonka

Tento seriál mi nějak unikl, ale po přečtení článku jsem si hned stáhla všechny epizody a musím to napravit.
před 8 roky
Seraphine313

Seraphine313

Naprav. Jedna z nejlepších věcí, co se v Británii za poslední roky urodily (a že Británie mívá...
před 8 roky
Další články k tématu