11. 9. 2015

MTV objednává tři piloty

MTV objednává tři piloty

Americká televizní stanice MTV objednává tři nové piloty. A všechny jsou zaměřené na ženské hrdinky. A co že se to na nás chystá?

Nepojmenovaný projekt Nicole Byer

Nicole Byer hraje mladou ženu, která se musí přestěhovat se svou sestrou a čtyřmi dětmi na předměstí, protože se jí podařilo vypálit svůj newyorský byt.

Teta Nicole má vždy nějakou skvělou radu, kterou pomůže své sestře s výchovou dětí, zatímco se snaží dostat svůj život zpátky do vyjetých kolejí.

Nepojmenovaný projekt od týmu Deborah Kaplan/Harry El­font

Paige a Jordan jsou možná dvě holky, co jen prodávají trávu, ale samy sebe vidí jako podnikatelky. Jejich služby velmi rychle získávají na popularitě ať už jde o klasické huliče, celebrity a v poslední době i ty nejnáročnější a nejkritičtější zákazníky – hipstery.

Pilot nás zavede do světa dvou dívek toužících uspět v LA, najít trochu té romantiky a hlavně udržet své zákazníky stále zhulené, a to pokud možno s co nejmenším možným úsilím.

Little Darlings

Jules vypadá jako dokonalá dívka, jenže to by asi její kámošky z bratrstva pěkně čučely, kdyby zjistily, co dělá po nocích. Ophelia je zase zkušená hackerka, která náhodou zjistí, že by Jules mohla být maskovanou hrdinkou.

Půlhodinová černá komedie o dvou spolužačkách, které vzaly spravedlnost do svých rukou a ve svém kampusu doslova nakopávají padouchům zadky.


Zaujalo vás něco? Myslíte, že MTV najde nové Awkward?

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
El Jay

El Jay

Ahhh, na Little Darlings se určitě podívám, miluju seriály z kampusů a kompletně ze školní docházky!...
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Asi mi stačí ke spokojenosti málo a na Little Darlings jsem zvědavá :)
před 8 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

U všeho záleží, jak to natočí, ale to druhé mi zní jako pokus o nové 2 broke girls.
před 8 roky
Další články k tématu