20. 9. 2015

Spousta dalších nováčků ve Hře o Trůny

Spousta dalších nováčků ve Hře o Trůny

Nedávno jsme přinesli informaci o tom, že se v šesté sérii Game of Thrones objeví strýček Theona Greyjoye a bratr Samwella Tarlyho. A právě rodinu Sama, nejlepšího přítele Jona Snowa, doplní hned tři další členové.

Jeho otce si zahraje herec, známý převážně ze seriálu Da Vinci's Demons, kde hrál v první a druhé sérii papeže Sixta IV. Jedná se o Jamese Faulknera. Herečka, kterou lze znát především z divadel (mezi seriály se objevila např. v nepříliš známém seriálu Grandma's House) – Samantha Spiro bude hrát Samovu matku, Melessu Tarly. A do role Samovy sestry Tally byla obsazena herečka Rebecca Benson, která se pouze mihla v jedné epizodě seriálu Parks and Recreation, jako Gogo tanečnice.

Další herečkou, kterou budeme moct vidět v šesté sérii, je Essie Davis. Essie je nejvíc známá jako Maggie z filmů Matrix Reloaded a Matrix Revolutions. Kromě těchto snímků si zahrála například minulý rok v australském hororu Babadook. Její nejvýraznější seriálovou rolí je hlavní role v seriálu Miss Fisher's Murder Mysteries, či v originální verzi seriálu The Slap. O její postave tvůrci prozradili, že bude členkou potulné divadelní skupiny v Braavosu, která bude hrát představení pod názvem The Bloody Hand, v němž bude její postava představovat Cersei Lannister.

A posledním potvrzeným nováčkem v seriálu bude Richard E. Grant. Tohoto herce jste mohli vidět například minulý rok v dramatu Za vlast a královnu a nebo ve vánočním speciálu Doctora Who – Doctor Who: The Snowmen. O jeho postavě už nebylo prozrazeno vůbec nic, jisté je pouze to, že ho uvidíme víckrát, než jen jednou.

Tito herci se přidají k Freddiemu Stromaovi, Pilouovi Asbækovi, Maxovi von Sydowovi a Ianovi McShaneovi, kteří byli jako nové posily do seriálu oznámeni již dříve.


Co na nové herce říkáte? Zaujaly vás jejich role?

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
Esgalnor

Esgalnor

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
La.Volpe

La.Volpe

Jen doplním, že Ian McShane údajně bude hrát septona Meribalda, kterého v knize potkala Brienne. Ale...
před 8 roky
Další články k tématu