26. 9. 2015

LaO: SVU dělá nábor z řad Forever

LaO: SVU dělá nábor z řad Forever

Law & Order: Special Victims Unit se představý nový seržant. Bylo oznámeno, že do nové série byl obsazen herec Andy Karl, kterého si mnozí z vás pamatují z jednosezónního dramatu Forever.

Pokud vám jméno Dodds zní povědomě, tak máte pravdu. Jeho otcem totiž není nikdo jiný, než náčelník William Dodds, kterého jsme poznali poprvé v minulé sérii. Dodds starší přiřadí svého synka do jednotky SVU, což očividně zkomplikuje situaci.

„Má velké konekce, takže cokoliv řekněte, může být použito proti vám,“ uvedl showrunner Warren Leight. „Naši hrdinové si bezmezně důvěřují, vždycky stojí jeden za druhým. Teď se k nim ale přidá nováček, kterého nikdo nezná a nikdo neví, jak moc na něj můžou spoléhat, nebo jestli náhodou není špehem.“

Karl se poprvé představí v říjnu. Herec se přidává k dříve oznámeným hostujícím hvězdám, mezi kterými jsou Virginia Madsen a Whoopi Goldberg.

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu