29. 9. 2015

Scream Queens: Dá se přežít tanec s ďáblem?

Scream Queens: Dá se přežít tanec s ďáblem?

Upozornění: Článek obsahuje spoilerové informace z dvouhodinové premiéry novinky Scream Queens. Čtěte tedy na vlastní nebezpečí :-)

Ariana Grande se vrátí do Scream Queens! Potvrdil to na svém Twitteru tvůrce seriálu Ryan Murphy: "Všichni mějte víru! Arianna Grande se vrací! #ScreamQueens

Různé zdroje zprávu skutečně potvrdily. Zpěvačka/herečka, jejíž Chanel No. 2 si zatančila s Ďáblem a on ji poté zabil, se vrátí v minimálně dalších třech epizodách. Grande už dvě z nich natočila. Fanoušci se na ni můžou těšit opět již v dnešní epizodě. Potom se vrátí ještě ke konci série.

Zatím není jasné, jakým způsobem se vrátí, jestli to bude ve flashbacích, jestli z ní bude duch, objeví se ve snech nebo nějakým způsobem přežila. Její příběh je ale významnou zápletkou v nadcházející epizodě. Grace a Zayday totiž začnou vyšetřovat dívčino zmizení a navštíví její rodiče. Dívky totiž neví, že Chanel No. 2 byla zavražděná, toto tajemství mají mezi sebou jen členky Kappa Kappa Tau a Hester, která na tělo narazila.

Premiérový díl skončil velkým cliffhangerem, když byl Boone – člen sousedního bratrstva – „zavražděn“ v domě bratrstva obávaným Ďáblem, ale poté bylo odhaleno, že ve skutečnosti žije. Narafičil vlastní smrt a z márnice ho nevysvobodil nikdo jiný než samotný ďábelský vrah.

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
ragelly

ragelly

Já třeba po třech dílech hodnotím stále 100 %, pro mě perfektní seriál :D
před 8 roky
Rioku

Rioku

U mě to samé, perfektní na odreagování po dlouhém dnu v práci. Mám rád zábavu. :)
před 8 roky
Aldyska

Aldyska

AHS o upíroch? Sakra, síce mám o ňom FB stránku, ale odkedy mi tam robia iní admini tak...
před 8 roky
Další články k tématu