Diskuze k článku Castle a Nashville budou mít rozpůlené série
avatar uživatele
Suezz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
30. 9. 2015 / 14:41:47 (před 8 roky)
off

Nesnáším zimní pauzy! Zrovna jsem přečkala jednu letní, a už je tu zas další! :D

avatar uživatele
Cristie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
30. 9. 2015 / 16:14:08 (před 8 roky)
off

Myslím, že včas odejít je opravdu umění. Náš švihácký spisovatel postupně (nebo potupně?) přibral na váze, a přes nepopiratelný Fillionův šarm a smysl pro humor, ztaťkovatěl. Kate naopak vystajlovali do podoby modelky, která v deseticentimetrových podpatcích, obtažených elasťákách a s bujnými kadeřemi (ano, je nepopiratelně půvabná) pronásleduje zločince. Jejich důvěrné (netroufám si říci milostné) scény jsou rozpačité a postrádám jiskření, které mezi nimi kdysi bylo. Dívám se na nové díly a z mé srdcovky se stává něco – no, jak popsala Richardova matka jeden seriál – během tří týdnů hrdinu unesli, pohřbili zaživa, drželi v kleci s medvědy, znovu unesli a pak věznili jako rukojmí v pařížské stoce . A když k tomu přidám český dabing Kate, je mi skoro do pláče. Je to jako když páťák čte z čítanky při hodině literatury. Říkám si: Za co, panebože, za co? A nostalgicky si pouštím díly z počátečních sérií.

avatar uživatele
Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
30. 9. 2015 / 17:14:39 (před 8 roky)
off

Jsem znechucena a nastvana. Takove "slavne" koncepty, radoby zmen k lepsimu, jsou priserne. Uz jsem tady pri jedne prilezitosti psala, ze ruzne pauzy, kdy se jeden tyden vysila, dalsi dva ne, nesnasim. No tak to jeste vysperkovali, fuj.

avatar uživatele
Alias
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
30. 9. 2015 / 17:17:58 (před 8 roky)
off

Prečo rovno nepovedia, že budú 2 skrátené série.
Hell on Wheels, Lost Girl, Haven, ak dajú 18-20 častí, po 9-10 do roka, tak sú to dve série. Aký je rozdiel v tom, že má iný seriál 12 časti ročne. To môžeme povedať, že má jednu sériu rozdelenú na štyri časti po štyri roky.
Aj tak tým nič nedokážu. Na syndikáciu musia mať 100 epizód (nie prípad Castla), takže nechápem pointu vyhlásenia, že je tu séria, ktorá bude mať ročnú, alebo polročnú pauzu ako Klamárky, či Outlander.
Ako pri Switch at Birth predĺžili na 30 častí, alebo aj iné, ktoré bežali dlhšie. Ak niečo predĺžia rovno na dva roky, tak prečo povedia, že to predĺžili na 2 série? Prečo nie na jednu a dvojnásobne dlhú, ak vedia, že to pobeží 2 roky?
Proste mi to celé pripadá nezmyselné s tým číslovaním a pauzovaním. Zvlášť keď vedia, že mnohé série pauzovaním trpeli a strácali divákov, ako napr. Agenti SHIELDu. Iste, Klamárok napr. sa to vôbec nedotklo, ale iné to poškodí.

avatar uživatele
wjundik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
30. 9. 2015 / 18:14:25 (před 8 roky)
off

AU!!... Jak se říká: "v nejlepším se má skončit!" 7. série skončila naprosto perfektním koncem, jaky by mohl seriál mít. Nevím proč pokračovali a ještě navíc do toho dají tak dlouhou pauzu. Seriál se mi líbí, ale všehno hezké musí jednou skončit, tak proč to tak niči :-/

Editováno: 1x | Naposledy: 30. 9. 2015 / 18:14:47
avatar uživatele
Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
30. 9. 2015 / 23:08:25 (před 8 roky)
off

Každý rok jsem se sakra těšila na nový díl Castlea, ale letos nic. První díl jsem si pustila tepra včera a u druhého čekám na titulky nebo přemýšlím, že dám o vánocích maratonem, dřív jsem se nemohla dočkat každého dílu. Schází mě ta doba. Měla jsem ráda chemii mezi Castlem a Kate a v prvním díle jsem ji už skoro neviděla. Asi paní Brkličová bo, jak se to píše zapomněla, jak se hraje jiskření mezi dvěma hl. postavami.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Editováno: 1x | Naposledy: 30. 9. 2015 / 23:11:45
avatar uživatele
Martisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
1. 10. 2015 / 17:22:20 (před 8 roky)
off

Další pauza po dlouhé letní tu máme další. Navíc ten vztah mezi Castlem a Kate se vůbec nevyvíjí dobře a částmi bych i řekla že se tam schyluje k rozvodu. Doufám že už to bude jen lepší :)

avatar uživatele
Bellezza
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
1. 10. 2015 / 19:34:21 (před 8 roky)
off

Martisek konečne to slovo niekto aj napísal.Rozvod.Sakra ja to tiež tak cítim :(
Ešte v lete tu bol článok,hádanka,ktorý pár sa rozíde a ja som už vtedy tušila,že to budú Castle a Beckett,aj ked mi to vôbec nešlo do hlavy.V tom článku sa dokonca píše,že by to mohlo byť aj definitívne.No neviem teda,netrúfam si nič popredu povedať.
A tu sa zas píše o nejakej zmene vo finále.Tak to ozaj neviem...
Obe epky sa mi páčili,dokonca som bola nadšená,ale iba do konca druhej.Wtf.,to čo zrobili s týmto seriálom? Vrátime sa do čias od prvej po štvrtú sériu a posledné tri vymažeme? Ja nechápem myšlienkové pochody scenáristov,vymykajú sa logike.
Beckett mi už príde ako psychicky nestabilná.Naviac manželia by si mali byť oporou v každých chvíľach,či dobrých,či zlých...Obdivujem Castla ako to s nou dokáže vydržať,iný chlap by sa zrejme na ňu už dávno vykašľal.
No čo už mám k tomu dodať? Nebudem robiť predčasné závery.Ostáva len počkať čo si to na nás nachystali a pevne dúfam,že to bude len pozitívne a nakoniec budeme spokojní :)