9. 10. 2011

Novinky FOX/HBO/CBS/Showtime

FOX doobjednal 4 epizody seriálu Bones (Sběratelé kostí), takže 7. série bude mít celkově 17 dílů: 6 poběží na podzim (od 3. listopadu), 7 na jaře a 4 nově objednané buď v létě, nebo jako součást potencionální 8. řady. Ke zkrácení došlo kvůli těhotenství Kůstky Emily Deschanel (o jejím chlapečkovi Henrym jsme psali zde). FOX také objednal plnou řadu sitcomu se Emilynou sestrou Zooey New Girl, která bude mít místo 13, 24 epizod.

HBO oznámila, že si 2. řada „středověkého“ fantasy seriálu Game of Thrones (Hra o trůny) odbude premiéru v dubnu 2012. Konkrétní datum ale neprozradili.

NBC odsunula premiéru 5. a finální řady Chucka a novou show Grimm o jeden týden na 28. října.

Další obětí letošní sezóny 2011/2012 se stal sitcom How to Be a Gentleman běžící na CBS. 9 natočených epizod se odvysílá v sobotu, takže se prohodí s Rules of Engagement (Pravidla zasnoubení).

Nedávno byl kabelovou televizí Showtime zveřejněn trailer na pilot seriálu House of Lies, se kterým se na obrazovky vrací Kristen Bell (tedy pokud nepočítáme její „povídací“ roli v Gossip Girl). Seriál by se měl začít vysílat v lednu 2012. Uvnitř se můžete podívat na trailer.[KONEC]

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
Frozen99

Frozen99

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
allyska

allyska

psala jsem, že jo :)
před 12 roky
Salem

Salem

jak se tam jmenuješ?
před 12 roky
allyska

allyska

nijak :D, profil tam vytvořenej nemám
před 12 roky
Další články k tématu