3. 10. 2015

Nashville si zve další krásku

Nashville si zve další krásku

Nová krásná a potetovaná umělkyně míří do Nashville, aby zde zamotala hlavu Gunnarovi, nebo Averymu, nebo Lukovi… nebo možná dokonce i Deaconovi!

Bylo oznámeno, že se ve čtvrté sérii hudebního dramatu objeví herečka Scout Taylor-Compton, kterou si můžte pamatovat z legendárního dramatu Gilmore Girls jako Deanovu malou sestřičku. V Nashville se ujme nové vedlejší role Erin.

Je jasné, že se do ní jeden z hlavních pánů zakouká, ale prozatím stanice ABC ani nikdo z tvůrců neprozrazuje, kdo bude tím (ne)šťastným.

Erin je dvacetiletá hipsterka z východního Nashville, která pracuje jako mixařka zvuku. Má zálibu v tetováních a rozhodně se netouží k ničemu vázat, ať už jde o chlapa, dům nebo cokoliv jiného. Její volnoduchost jí diktuje, jak žít svůj život.

Kromě zmíněných Gilmorek se herečka objevila v hostujících rolích v Major Crimes, NCIS: Los Angeles, Bones, Charmed a dalších.

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Exredaktorka

Exredaktorka

Ona asi tenkrát měla být roztomilá, ale byl to strašný fracek. Doufejme, že se její hraní zlepšilo.
před 8 roky
Další články k tématu