4. 10. 2015

Další slavný reboot? MacGyver!

Další slavný reboot? MacGyver!

80. léta jsou věčným zdrojem inspirace, a to jak ve filmu, tak i v seriálové branži. Nedávno jsme vám psali o tom, že produkční společnost 20th Century Fox chystá reboot populárního akčního seriálu The A-Team. Nyní přichází se svou troškou do mlýna CBS, která chce zpátky na televizní obrazovky přivést slavného MacGyvera.

Seriál, ve kterém zazářil Richard Dean Anderson, běžel v 80. letech na ABC a dočkal se sedmi sezón. CBS popisuje nového MacGyvera jako moderní předělávku stejnojmenného seriálu. V hlavní roli se objeví mladý MacGyver, kterému je mezi dvacítkou a třicítkou. Ten je naverbován do tajné organizace, kde využívá své dovednosti k řešení problémů, a to nekonvenčními způsoby, které mu pomáhají zabránit tomu, aby se stávala různá neštěstí.

Scénáře se ujme R. Scott Gemmill (NCIS: LA). Henry Winkler, který produkoval původní seriál, bude stejnou funkci zastávat i zde. CBS prozatím mlčí o tom, jak velký důraz na tento projekt klade, ale podle zdrojů uvnitř stanice jde o jejich velké želízko v ohni.

Jak už jsme psali, původní seriál běžel sedm let, dočkal se 139 epizod a dvou televizních filmů. Producenti se snažili uspět i se spin-offem Young MacGyver, ve kterém hrál hlavní roli Jared Padalecki, ale z projektu nakonec sešlo.


Znáte původní seriál? Patří mezi vaše oblíbené? Chtěli byste vidět moderní verzi? Dokáže CBS s takovým projektem uspět, nebo by se měli soustředit spíše na hledání něčeho originálního?

Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Nevada

Nevada

Já myslela, že 1. dubna už bylo...
před 8 roky
Hitchhiker

Hitchhiker

proč měl Macgyver takový úspěch?Protože RDA.Tečka:D
před 8 roky
Pittriss

Pittriss

Tak to je přesné.
před 8 roky
Další články k tématu