7. 10. 2015

The Voice: Christina zpátky v porotcovském křesle

The Voice: Christina zpátky v porotcovském křesle

Stanice NBC dnes potvrdila složení poroty pro desátý cyklus pěvecké reality show The Voice, která se na televizních obrazovkách objeví v únoru 2016.

Do porotcovských křesel usednou dle očekávání známé tváře. Veteráni Blake Sheldon a Adam Levine jsou samozřejmostí. Vrátí se také Pharrell Williams a po cyklu pauzy opět zpěvačka Christina Aguilera.

„Porotci v The Voice i nadále přináší neuvěřitelnou energii, nabízí exkluzivní hudební rady a nechybí jim mysl vítězů. To je perfektní náplň pro lidi u dvojnásobného vítěze Emmy, kterým The Voice je,“ uvedl Paul Telegdy, ředitel neskriptového obsahu NBC Entertainment. „Nemůžeme se dočkat, až uvidíme, co nám desátá série přinese.“

I po osmi cyklech (devátý se aktuálně vysílá) je The Voice stále silným hráčem, který má v průměru rating 3.5 a přes 12 milionů diváků. Neškodí mu ani dva cykly ročně, na kterých už ztroskotalo mnoho jiných reality shows.

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu