10. 10. 2015

Blindspot dostává celou sérii

Blindspot dostává celou sérii

Jen před několika málo dny jsme vás informovali o tom, že letošní úspěšná novinka Blindspot je jen krůček od objednávky celé série. Stanice NBC totiž oznámila, že si poručila nové scénáře. Nyní už se můžete radovat bez zábran, jelikož první série tu s námi bude celou sezónu.

Blindspot dostal objednávku na celou sérii o 22 epizodách. To opravdu překvapí jen málokoho, jelikož jde aktuálně o nejsledovanější novinku sezóny. Během tří týdnů ve vysílání má seriál v průměru rating 2.7 a 9,6 milionu diváků.

Velmi dobře si seriál vede také v číslech zohledňujících DVR. Má za poslední týdny největší nárůst ze všech aktuálně běžících seriálů, a to jak na Velké pětce, tak i na kabelovkách. První dva díly takto narostly o 4,6 milionu diváků, kteří si seriál pustili zpětně.

Blindspot je první nováček letošní sezóny, který dostal objednávku na celou sérii. Pouze foxovská midseason novinka The Guide to Surviving Life se dočká více epizod, než bylo původně plánováno; zde se jedná o nárůst o sedm epizod celkem na 13.

Během noci se také objevila zpráva, že seriál obsadí novou vedlejší roli. Tu získal herec François Arnaud, který ztvární záhadnou postavu z minulosti Jane. Herce si můžete pamatovat např. z historického dramatu The Borgias.


Sledujete Blindspot? Oblíbili jste si tuto novinku? Jste rádi, že se dočkala objednávky pro celou sérii?

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
vaicoska

vaicoska

Super, skvělá zpráva
před 8 roky
sandokan555

sandokan555

Asi najzaujimavejsia novinka, mam radost ze dostane plnu seriu, tetovani ma dost a urcite sa vzdy najde...
před 8 roky
24ron24

24ron24

Tak Scofieldova ségra válí! To je dobre preklikal som zatiaľ len pilot vyzeral dobre, chystám sa na to keď...
před 8 roky
Další články k tématu