10. 10. 2015

Fear the Walking Dead je nejlepší nováček v historii

Fear the Walking Dead je nejlepší nováček v historii

Seriál Fear the Walking Dead (Živí mrtví: Počátek konce), drama stanice AMC a spin-off populárního zombie dramatu The Walking Dead, zakončil minulou neděli svou první sérii. Čísla sledovanosti už jsou známá a z výsledku už je patrno, že se seriál zapisuje do dějin. Jde oficiálně o nejsledovanější první sérii v celé historii všech kabelovek. Titul si Fear odnáší jak v celkových divácích, tak i v ratingu cílové skupiny.

V šestidílné první řadě seriál v průměru sledovalo 11,2 milionu diváků, z toho 7,3 milionu patřilo do cílovky 18–49 let a 7,2 milionu do kategorie 25–54 let (čísla jsou v období Live+3). Finálovou epizodu za první tři dny zhlédlo 10,1 milionu lidí, z toho 6,5 milionu mladých.

Když se vezme v úvahu celý americký televizní systém, jde o třetí nejlepší start sezóny, hned po Empire (Fox) v letošním roce a první sérii Heroes (NBC), a to minimálně za dobu, kdy Nielsen začal vydávat zprávy o Live+3 číslech, což bylo v sezóně 2006/07.

Díky takovému úspěchu stanice v týdnu oznámila, že se seriál ve druhé řadě dočká vlastní aftershow, která poběží po všech 15 epizodách. Talking Dead bude moderovat Chris Hardwick.

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
kecinzer

kecinzer

Už se nemůžu dočkat další sezóny, doufám že bude brzo :).
před 8 roky
Další články k tématu