13. 10. 2015

Seriálové osudy: Beauty and the Beast končí!

Seriálové osudy: Beauty and the Beast končí!

Kráska a zvíře z Beauty and the Beast budou od příštího roku žít šťastně až na věky. Tedy doufejme. Stanice CW oznámila, že chystaná čtvrtá řada seriálu bude poslední.

Seriál dostal v loňském roce brzkou dvojnásobnou objednávku od stanice, když čtyři měsíce před premiérou třetí řady bylo oznámeno prodloužení jak na zmíněnou třetí, tak rovnou i na čtvrtou sérii. Toto rozhodnutí mnoho televizních diváků překvapilo, jelikož seriál nikdy nebyl silným hráčem na poli sledovanosti. BatB jel v první sérii ve čtvrtek po The Vampire Diaries, kde měl v průměru 1,61 milionu diváků. Po změně večera ale došlo k poklesu a přesun na léto seriál úplně odepsal, sledovanost šla na polovinu na 880 tisíc fanoušků.

Premiérové datum čtvrté řady prozatím nebylo oznámeno, nicméně se očekává, že se seriál na obrazovky vrátí na jaře nebo v létě 2016. „Opravdu se mi to líbí jako letní seriál,“ uvedl ředitel stanice Mark Pedowitz v srpnu. „Dává nám to možnost i mimo sezónu vysílat vlastní pořady. Jedním z cílů naší stanice je vysílat vlastní seriály po celý rok. Čím dál více se tomu blížíme, a to i s BatB.“


Bude vám BatB chybět? Nebo jste rádi, že seriál má předem stanovený konec, na který se můžou tvůrci připravit? Je již načase seriál ukončit, nebo by mohl klidně ještě jet dál?

Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
Exredaktorka

Exredaktorka

Seriál jsem nikdy nesledovala, ale tleskám. Nikdy bych nečekala, že se udrží tak dlouho.
před 8 roky
Kristýna Valentová

Kristýna Valentová

Klidně by mohl pokračovat dál mám ten seriál opravdu ráda.
před 7 roky
Kateřina Sloupenská

Kateřina Sloupenská

Chci rozhodně aby pokračoval můj nej serial
před 7 roky
Další články k tématu