14. 10. 2015

Změny na CBS: 2 Broke Girls už v listopadu!

Změny na CBS: 2 Broke Girls už v listopadu!

Stanice CBS dnes oznámila, že na podzim chystá změny v původně naplánovaném programu. Pro fanoušky sitcomu 2 Broke Girls (2 $ocky) máme dobré zprávy, seriál se vrátí už v listopadu, tedy několik měsíců dříve, než se očekávalo!

Necelý měsíc zbývá do doby, než skončí sezóna čtvrtečního fotbalu. Na začátku listopadu se měl aktuální pondělní komediální blok přesunout na svůj vlastní čtvrteční večer. The Big Bang Theory a novinku Life in Pieces měly doplnit komedie Mom a novinka Angel from Hell. Nyní ale CBS posunula Angel from Hell až na midseason.

Uvolněné místo v programu zaujme nová série populárního sitcomu 2 Broke Girls. Fanoušci si můžou poznačit v kalendáři – seriál poběží od 12. listopadu. Stanice se vyjádřila v tom smyslu, že chce svým novinkám dát větší rozestup. Jistě v rozhodnutí ale hrál roli i fakt, že 2 Broke Girls byl nedávno prodán do syndikace a začal vysílat reprízy i mimo CBS. Stanice je jistě zvědavá, jestli tento fakt zapříčiní alespoň částečný nárůst ve sledovanosti podobně, jak tomu bylo u TBBT, ze kterého se v roce 2011 stal obrovský hit z velké části právě díky syndikaci.

Již o týden dříve, tedy 5. listopadu, se vrátí s novou řadou kriminálka Elementary (Jak prosté). Té bude dělat předskokana výjimečně repríza Big Bangu, stanice si tím chce zajistit vyšší čísla sledovanosti u Elementary.

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Pajky

Pajky

Tahle zpráva mě těší, byl jsem hodně překvapenej, když se 2 Broke na podzim vynechalo. Ale to znamená, že...
před 8 roky
Fruiko

Fruiko

Což mě netěší, protože tipovačka.
před 8 roky
Pajky

Pajky

Tady mi to nevadí, angel jsem poslal do kytek. Hůř nesu start těch komedií na Foxu :D
před 8 roky
Další články k tématu