16. 10. 2015

Foxovské komedie a další slaví extra objednávky

Foxovské komedie a další slaví extra objednávky

I když je pro novinky stanice Fox letošní podzim ratingová krize, přesto dvojice komedií dostává malou známku důvěry ze strany své domovské stanice. Jak seriál Grandfathered, tak The Grinder se dočkaly objednávky šesti dalších scénářů. Potenciálně tak první série můžou mít 19 epizod.

Oba seriály se vysílají v úterý večer a od začátku mají téměř stejné výsledky ve sledovanosti. V číslech Live+3 se oba dva dostávají na rating 2.0 u cílovky 18–49 let. Hodí se také říct, že obě komedie vylepšily sledovanostní průměr svého časového slotu oproti loňsku o více než 70 procent, když se loni v tomto čase vysílal neúspěšný reality projekt Utopia.

Nejen na Foxu ale seriály mají důvod k radosti. Stanice NBC objednala pět dalších scénářů pro druhou sérii The Mysteries of Laura, čímž by se druhá řada mohla dostat teoreticky na 18 epizod. Seriál si vede průměrně s ratingem 1.2 za premiérový večer a 1.7 za období Live+7.

Nejlépe je na tom komedie Fresh Off the Boat stanice ABC. Seriál se dočkal objednávky celé série, druhá řada bude obsahovat 22 epizod. Původně byl obnoven pro 13 dílů (tedy stejný počet jako v první sérii), ale dokázal obstát sám o sobě i po The Muppets.

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Fruiko

Fruiko

Překvapivé. Já jim teda držím palce, protože na ně mám "vsazeno".
před 8 roky
ragelly

ragelly

Taky mám u obou prodloužení. Ale nevěřím, že tohle k něčemu bude, i kdyby ty epky...
před 8 roky
Další články k tématu