16. 10. 2015

Fox a FX objednávají piloty z x-menovského universa

Fox a FX objednávají piloty z x-menovského universa

Společnosti Marvel a Fox Networks Group uzavřely v tomto týdnu dvojnásobnou vývojovou smlouvu. Stanice FX a Fox objednávají dva dramatické piloty, které se budou odehrávat ve světě X-Menů. U obou bude výkonně produkovat režisér filmové série Bryan Singer.

Ani jedna novinka nespoléhá na značku X-Menů, nicméně obě jsou zasazeny do stejného universa a obě vchází ze smlouvy Foxu a Marvelu ohledně x-menovské série, která se dosud rozvinula do jedenácti filmů.

Kabelovka FX objednává pilot Legion, který představí příběh Davida Hallera. Od té doby, co byl teenager, se David musel vypořádávat s psychickou nemocí. Byl diagnostikován jako schizofrenik a mnoho let pobýval v psychiatrických nemocnicích. Po zvláštním střetu s dalším pacientem ale hrdina začne přemýšlet o tom, že možná hlasy v jeho hlavě a vize, které vidí, můžou být skutečné. Hrdina je verzí komiksové postavy Legiona, syna zakladatele X-Menů Charlese Xaviera.

Stanice Fox pak objednává pilot Hellfire, zasazený do 60. let minulého století. Hlavním hrdinou je mladý zvláštní agent, který zjistí, že po moci dychtící žena s nadpřirozenými schopnostmi spolupracuje s tajnou společností milionářů, kteří si říkají The Hellfire Club, a společně chtějí převzít nadvládu nad světem. Jinou podobu klubu jsme již mohli vidět ve filmu X-Men: First Class.


Znáte zmíněné příběhy? Chtěli byste z nich vidět seriály, nebo se vám zdá, že je těch televizních komiksovek už hrozně moc?

Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Cherry :-*

Cherry :-*

Více mě oslovil Legion, ale obojí nezní špatně. Snad se to chytne. Filmové X-meny miluji a dostat ještě...
před 8 roky
Klik

Klik

Aj mňa viac oslovil Legion, tak dúfajme že im to vyjde :)
před 8 roky
Adrian "A.C." Conor

Adrian "A.C." Conor

Pekne vidieť, ako sa postupné mení programová štruktúra. Kedysi to boli kriminálne seriály, dnes ich zostalo...
před 8 roky
Další články k tématu