20. 10. 2011

Co se (možná) chystá

  • FX začala pracovat na černé komedii z prostředí pilotů Dronů (dálkově řízená vojenská letadla). Na vývoji se podílí Chad Kultgen (píše scénář) a Milo Ventimiglia (toho známe jako Petera z Heroes). Milo se projektu zatím účastní spíše z producentského hlediska a pro některou z hlavních rolí se s ním zatím nepočítá, i když tato možnost není úplně vyloučena.
  • Zombieland, horrorová zombie komedie z roku 2009, se možná dostane na televizní obrazovky. Původně byl totiž prvotní scénář už přímo napsán pro televizi ve formě seriálu, ale jelikož ho CBS založila někam na dno šuplíku s potenciálními projekty, tak z něj tvůrci udělali film. A pak přišla premiéra Walking Dead s neuvěřitelnými čísly a hle, scénář je opět ve hře. Zájem o seriál projevila MTV. Nám nezbývá než čekat dokud neskončí všechna vyjednávání a definitivně se rozhodne, jestli seriál bude či ne.
  • Josh Schwartz (tvůrce seriálů O.C. a Chuck) uvažuje o tom, že by adaptoval britské Misfits do amerického remaku. O něčem podobném se mluvilo již loni (zainteresovaná byla stanice CW). Letos se zatím k projektu žádná televize nehlásí, ale jelikož originál na HULU byl jedním z nejstreamova­nějších pořadů léta, dá se čekat, že se o remake brzy někdo pokusí.
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Luteka

Luteka

Ne americkému Misfits! Americké Skins nestálo za nic. Amíci by si konečné měli uvědomit, že Britové to holt...
před 12 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

podle mě ne, že by to neuměli, takový kancl, neviděla jsem, jen jsem o něm četla, se prý vysílá mnohem...
před 12 roky
Petr Vinklárek

Petr Vinklárek

americké Misfits rozhodně ne! Britská verze je snad nejlepším seriálem jaký jsem kdy viděl a který stále...
před 12 roky
Další články k tématu