19. 10. 2015

Baby Daddy dostává prodloužení série

Baby Daddy dostává prodloužení série

Kabelovka ABC Family má pro své fanoušky dobré zprávy. Stanice, která od ledna ponese název Freeform, dala svému sitcomu Baby Daddy objednávku na dalších deset epizod, které budou přiřazeny k páté sérii.

Pátá řada tak bude obsahovat celkem 20 dílů, tedy stejně jako série předchozí. Baby Daddy se tak pomalu přibližuje k povinnému číslu 100 epizod, které je nutné k prodeji seriálu do syndikace.

Baby Daddy se vrátil na televizní obrazovky v červnu a za léto se stal druhou nejsledovanější televizní komedií na kabelovkách u žen 18–34 a u dospělých 18–34. Pro ABC Family jde o nejdéle běžící komedii a druhý nejdéle běžící seriál (hned po Pretty Little Liars).

Na ABC Family v lednu čeká transformace ve Freeform. Stanice plánuje do čtyř let zdvojnásobit počet svých seriálů. Kromě toho si vytyčuje novou cílovou skupinu, kterou jsou mladí 18–34 let, kteří zažívají svá poprvé – lásku, práci atd. Baby Daddy právě do této oblasti patří.

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
osmejkal

osmejkal

ještě aby ne :)
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Tato zpráva se mi zdá v pořádku :) Baby Daddy se mi moc líbí :)
před 8 roky
Hannie

Hannie

Skvělé! Doufám, že se bude Baby Daddy vysílat ještě několik sérií! :D
před 8 roky
Další články k tématu