28. 10. 2015

Novinka pod lupou: Truth Be Told

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Truth Be Told
Žánr sitcom / rodinný
Stanice NBC
Premiéra 16. 10. 2015
Vysílání každý pátek od 20:30 hodin
Předskokan Undateable
Konkurence Dr. Ken (ABC), The Amazing Race (CBS), Reign (CW)
Tipovačka Všichni včetně 68 % lidu jsou shodně pro zrušení.

Sledovanost pilotu: rating 0.7 a 2,58 milionu diváků (velmi špatná)

Kdo?

Tvůrci DJ Nash
Herci Mark-Paul Gosselaar, Tone Bell, Vanessa Lachey, Bresha Webb, Alex Jayne Go, Ashley Tisdale

Ve zkratce

Seriál se točí okolo dvou rozdílných párů, kteří jsou všichni nejlepšími přáteli a sousedy. Čtveřice společně sdílí své pohledy na svět, který je obklopuje. Seriál je volně založen na životě tvůrce a producenta DJ Nashe.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Nechápu, jak se to tomuhle seriálu povedlo, ale přijde mi, že jsem v tom tříminutovém traileru viděla úplně celou epizodu. U každé nové scény jsem si říkala ‚Jo, tohle už znám z traileru, tady vím, co se stane…‘ Nechápu. Rozhodně to není plus, proč si vyspoilerovat všechno hned v první upoutávce? Asi proto, že stanice chtěla ukázat alespoň něco dobrého, co by diváky mohlo zaujmout, a vyšlo z toho to, že musí i v traileru ukázat úplně všechno, protože toho prostě není dostatek.

Tím ale určitě neříkám, že trailer byl povedený. Už z něj bylo poznat, že tento kousek bude pořádný průser. Jestli tohle je to nejlepší, co můžete nabídnout, raději nám už nic dalšího nedávejte. Nudné, trapné, přehrávané… prostě podprůměrný sitcom, u kterého nejen že se ani nepousmějete, ale spíš naopak se vám po něm začne chtít spát, ne-li zvracet.
  • jen 20 minut
  • všechno ostatní
10 %
Mé hodnocení
ragelly

Žádné překvapení se nekoná a pilot je stejně debilní jako trailer. Počkat! Pilot je trailer! Roztažený do dvaceti minut. Všechny vtipy jsou nám zopakovány ve své delší a tím pádem mnohem nudnější verzi. Nic nového tedy nečekejte. Stejně tak nic nečekejte od seriálu, protože na něj nikdo nekouká a proto bude velmi brzy zrušen. Takže rozkoukávání je jen plýtváním času.

  • brzy to zruší (vlastně už se tak nějak stalo)
  • pokud jste viděli trailer, můžete s čistým svědomím odškrtnou ve watchlistu S01E01
  • je to to přesně o 19 minut a 6 sekund delší než trailer
20 %
Mé hodnocení
Fruiko

Plánujete dát novince šanci? Nalákal vás popis děje nebo trailer? Nebo si raději počkáte na první reakce diváků, než se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu