30. 10. 2015

Grandfathered, Muppets a další prodlužování/zkracování řad

Grandfathered, Muppets a další prodlužování/zkracování řad

The Grinder už se radoval v úterý, dobré zprávy pro Grandfathered přišly ve středu v noci. Stanice Fox oznámila, že komedie, ve které září herec John Stamos, dostává objednávku na zbylých devět epizod. První série tedy bude obsahovat 22 dílů a bude tu s námi až do května.

Stejně jako u Grindera, i zde je toto rozhodnutí maličko překvapivé. Seriál si vede ve sledovanosti jen o kousek lépe než jeho kolega, v číslech Live+7 má v průměru rating 2.1. Na druhou stranu je úterní komediální blok oproti loňsku úspěch, ve svém úterním časovém bloku je na tom o 70 % lépe než loňský fail Utopia.

„Grandfathered měl velmi těžký úkol – začínat bez předskokana těžký úterní večer, ale dokázal, že na to má,“ uvedl David Madden, ředitel Fox Broadcasting Company. „Od začátku jsme věděli, že půjde o výjimečnou rodinnou komedii. Výborné herecké obsazení má prskavou chemii a tvůrčí tým dodává fantastické scénáře. Víme, že fanouškům se budou moc líbit překvapení, která mají tvůrci pro zbytek sezóny v plánu.“

Zdroje uvádí, že krátké zpoždění v objednávce bylo kvůli vyjednávání se společností ABC Studious, která seriál produkuje.

Stejných dobrých zpráv se v pátek nad ránem dočkali také fanoušci nové komedie The Muppets. Stanice ABC potvrdila, že se seriál dočká prodloužené sezóny, která bude celkem obsahovat 16 epizod. Celá série prý nebyla objednána z toho důvodu, že stanice na ni prostě nemá místo – na midseason si totiž schovává ještě premiéry novnek The Real O'Neals a Uncle Buck.

Stanice ABC tak má již o všech podzimních novinkách rozhodnuto. Muppeti, Quantico a Dr. Ken mají prodloužené série, Blood and Oil zkrácenou a bídně započaté drama Wicked City je od počátku plánováno jako limitovaná série.

Máme tu však i jednu nepříznivou zprávu. Pokud jste u midseason novinky Lookinglass (dříve The Frankenstein Code) v tipovačce tipovali prodloužení, asi budete mít chybu. Již nyní, několik měsíců před samotnou premiérou seriálu, stanice Fox oznámila, že se drama nedočká slibovaných 13 epizod, ale pouze 11 dílů. Zdroje sice uvádí, že je to vyloženě pouze proto, že Fox nemá dostatek místa v midseason programu, nicméně všechny změny před kamerou i v zákulisí navrch této zprávě jistě nevěstí nic dobrého.

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
wexzuz

wexzuz

Grandfathered mě neuvěřitelně baví. Každý nový díl si náležitě vychutnávám a doufám v prodloužení pro...
před 8 roky
Další články k tématu