4. 11. 2015

CBS bude mít taky zombíky. Skoro.

CBS bude mít taky zombíky. Skoro.

V poslední době se zombie tématikou roztrhl pytel. Téměř každá stanice pokukuje po nějakém seriálu s nemrtvými, aby se mohla svézt na vlně zájmu o The Walking Dead. CBS není výjimkou.

Ta si pro sebe vyhlédla adaptaci knihy Dead Mann Walking od Stefana Petruchyho, kterou na obrazovky převede tvůrce Continuua, Simon Barry.

Ovšem nepůjde o zombie v tom smyslu, jak je nejspíš čekáte – téměř nemyslící monstra s chutí na lidské maso. Spíš půjde o něco ve stylu Resurrection.

Příběh se odehrává v blízké budoucnosti, kde je policejní detektiv odsouzen za vraždu své manželky k trestu smrti. Díky tomu, že si vezme speciální drogu, se vrátí zpět na svět jako občan „druhé kategorie“. V tomto stavu pracuje jako soukromý vyšetřovatel a samozřejmě nepřestává pátrat po skutečném vrahovi své ženy. Při tom zjistí, že ve městě někdo cíleně vyvražďuje právě občany „druhé kategorie“.

Jak vidíte, tak tihle živí mrtví jsou trochu o něčem jiném, ale trend je patrný. Po úspěchu iZombie, kde také nejde úplně tak o Zombie v pravém slova smyslu, CBS hledá, čím se připojit do party úspěšných nemrtvých.


Co na to říkáte? Není těch polomrtvých trochu moc? A četl někdo předlohu?

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Triiciiie

Triiciiie

Sice mně štve že zombie jsou úplně všude, ale tenhle svět vypadá zajímavě. Pokud se to podaří, tak to bude...
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Na pilot si určitě počkám a pak budu vědět,ale vypadá to slibně
před 8 roky
Klik

Klik

Vyzerá to celkom zaujímavo :)
před 8 roky
Další články k tématu