8. 11. 2015

American Crime se vrátí v lednu

American Crime se vrátí v lednu

Loňský úspěšný projekt American Crime se vrací. Dítko z dílny Johna Ridleyho dostalo nový vysílací čas, a to středu od 22:00, kde v midseason nahradí country drama Nashville. Druhá řada bude mít premiéru 6. ledna 2016 a příběh se přesune na půdu dvou amerických středních škol.

První série se točila kolem rasově motivované vraždy a zdlouhavého soudního procesu. Stanice seriál vysílala ve čtvrtečních večerech, kde jím nahradila drama How To Get Away With Murder, která mělo zkrácenou sérii o 15 dílech.

Letos však čtvrteční blok v dominanci Shondy Rhimes doplní nové drama The Catch, které vystřídá Vražedná práva. American Crime tak dostane možnost ovládnout středeční večer nasazením po stabilním komediálním bloku, kde se se svým kontroverzním dramatem orientovaným na rasovou a sociální problematiku pokusí uspět.

Druhá řada se bude zabývat sexuální orientací a rozdíly mezi sociálními třídami, když jsou na sociální síti zveřejněny choulostivé fotky jednoho z žáků. Okolnosti se ještě přiostří, když zmíněný žák obviní dva členy z elitního basketbalového týmu z napadení, zdrogování a následného vystavení jeho fotek.

Vrací se většina z původního obsazení v čele s Felicity Huffman a Timothy Huttonem, který ztvární trenéra týmu Dana Sullivana. Dále se objeví Regina King, která si letos odnesla Emmy za svou předchozí roli v první řadě. Objeví se i Lili Taylor a Elvis Nolasco, které doplní Trevor Jackson, Connor Jessup, Joey Pollari a Angelique Rivera.


Těšíte se na návrat American Crime? Co říkáte na herecký výkon Reginy King, Felicity Huffman či Timothy Huttona?

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu