19. 11. 2015

Nashville: Popelka a kytarista

Nashville: Popelka a kytarista

Seriál Nashville oznámil v posledních dnech hned dva nové castingy, které obohatí aktuálně běžící čtvrtou sérii. První obsazenou je herečka Jessy Schram, kterou fanoušci znají jako Ellu z Once Upon a Time. V Nashville ztvární významnou vedlejší roli. Její postava se jmenuje Cash Gray. Jde o zpěvačku a skladatelku, která se konečně začíná prosazovat – je spoluautorkou několika písniček s Kacey Musgraves. Cash se nedávno po mnoha letech kontaktovala se svým otcem Frankiem – hudebníkem a bývalým alkoholikem, který je Deaconovým sponzorem. Poprvé se s ní setkáme v desáté epizodě.

Druhým přírůstkem pro seriál je herec, zpěvák a kytarista Steve Kazee. Jeho postava Riff se objeví poprvé na začátku roku 2016. Před deseti lety byl Riff velkou hvězdou žánru country. Tehdy si hudebník naplno užíval svou slávu – neustálé večírky, holka na každém prstě a všude kolem spousta fanoušků. To se ale změnilo, když potkal Heidi, jižanskou krásku s vlastní hudební kariérou na vzestupu. Riff se zamiloval až po uši a opustil svět na výsluní, když si vybral rodinu před kariérou.

Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
verunkawrath

verunkawrath

Tak na Jessy se moc těším,další zpěvačka se tam vždy hodí
před 8 roky
Další články k tématu