28. 11. 2015

Novinka pod lupou: Josh

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Josh
Žánr komedie / romantický
Stanice BBC Three
Premiéra 11. 11. 2015
Vysílání každou středu večer
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Sledovanost pilotu: –

Kdo?

Tvůrci Josh Widdicombe, Tom Craine
Herci Josh Widdicombe, Beattie Edmondson, Elis James, Jack Dee

Ve zkratce

Josh je frustrovaný, svobodný a věčně nabručený. Přijde mu, že je v životě zaseknutý na jednom místě a nemůže se posunout dál. Společnost mu dělají spolubydlící Kate a Owen, kteří však situaci mnohdy ještě zhoršují. Od nešťastné párty u bazénu přes veřejné zesměšnění během jeho vlastních narozenin až po psychické zneužívání ze strany jeho středoškolské lásky… tento hrdina s věčně nedospělým obličejem prostě nemůže mít chvilku o samotě, aby si mohl užívat tichý život, po kterém touží.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Už mě těch britcomů uchraňte, proboha. Jsou všechny úplně stejné a ani jeden z nich mi nikdy nepřirostl k srdci. Minulý Togetner byl alespoň romantický, ale tady už chyběly jakékoliv city, nebylo to ani romantické, ani vtipné, ani to nemělo pěkné herce, na které by se dalo dívat. Co zbývá? Nuda, šeď, nic.

  • jen půlhodinovky
  • chybí emoce
20 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Dokáže podle vás obstát a stát se hitem?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu