10. 12. 2015

Seriálové osudy: Wayward Pines

Seriálové osudy: Wayward Pines

Naděje umírá poslední. To by mělo být motto všech seriálových fanoušků. Protože nikdy nevíte, kdy vás stanice překvapí, rozmyslí si své rozhodnutí, u kterého se fanoušci vztekali až doruda, a k potěšení většiny otočí o 180 stupňů.

Dnes jde o případ seriálu Wayward Pines (Městečko Pines), který stanice Fox během léta zrušila. Jak vám ale jistě úvod článku napověděl, nyní už je všechno jinak. Stanice přehodnotila situaci a rozhodla, že se seriál přeci jen dočká druhé série! Fanoušci se můžou začít těšit, seriál se s novými epizodami vrátí v létě 2016.

Stanice objednala deset nových epizod. Příběh se bude odehrávat po událostech z finále první řady. Do tajemného městečka přijíždí nový hrdina, který se ocitne uprostřed rebelie, když se obyvatelé města snaží prosadit každý svůj názor na to, jak zachránit ohroženou lidskou rasu.

„Wayward Pines se pro nás letos v létě stal hitem,“ uvedl v oficiálním vyjádření David Madden, ředitel společnosti Fox Broadcasting Entertainment. „Byli jsme nadšení z tajemného a překvapivého světa, který tvůrci vytvořili. Druhá série vezme příběh i postavy na ještě vyšší úroveň a my se nemůžeme dočkat toho, až budou fanoušci v příštím roce opět součástí této zběsilé jízdy.“

Prozatím nebylo oznámeno, kteří herci z první série se vrátí i v příštím roce, castingy nyní probíhají. První řada si ve sledovanosti nevedla příliš dobře, ale při zohlednění dat z DVR si seriál o dost polepšil, vždy téměř zdvojnásobil demo rating.

Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
verunkawrath

verunkawrath

Skvělá zpráva :)
před 8 roky
Ellie147

Ellie147

Je to dobrá zpráva, jen mě mrzí, že tam zřejmě nebude Matt. :/
před 8 roky
kody.p

kody.p

No rozhodne se tesim, hlavni zapletka serialu urcite vyborna! I kdyz me se spis vic libil ten zacatek, kdy...
před 8 roky
Další články k tématu