12. 12. 2015

V Bones to vře před kamerou i v zákulisí

V Bones to vře před kamerou i v zákulisí

Stanice Fox ošidila hvězdy seriálu Bones (Sběratelé kostí) o více než sto milionů dolarů. Tvrdí se to v žalobě, kterou podal výkonný producent Barry Josephson a ke které se připojili také herci Emily Deschanel a David Boreanaz.

V žalobě se tvrdí, že Deschanel a Boreanaz měli podle aktuálních smluvních podmínek získat tři procenta ze zisků seriálu, producent pak pět procent. Nikdo z nich však své peníze nedostal. Mluvčí stanice se k věci odmítl vyjádřit.

Žaloba má celkem osm bodů rozepsaných do 36 stran; pro zájemce je veřejně dostupná, můžete si počíst zde.

Upozornění: Následující část textu obsahuje spoilery z podzimního finále, čtěte na vlastní nebezpečí!

Drama se ale neodehrává pouze v realitě, ale také v našem oblíbeném seriálu. Ten ve čtvrtek odvysílal podzimní finále 11. série, u kterého se diváci dočkali devastujícího závěru. Druhá epizoda z dvouhodinového finále začala explozí, při které byl Aubrey odvezen do nemocnice kvůli zraněním, která utržil, když se snažil před výbuchem ochránit Hodginse.

Díl ale skončil hrozným twistem: Aubrey nakonec opustil nemocnici relativně v pohodě, ale Hodginsovy modřiny se ukázaly být mnohem závažnější, než se na první pohled zdálo. Objevil se mu otok okolo míchy, kvůli kterému Hodgins skončil paralyzován.

Bude jeho stav konečný? „Nikdy se nemá říkat nikdy, ale prozatím máme za to, že bude odkázán na kolečkové křeslo,“ prozradil výkonný producent Michael Peterson. „Je to proces. Hodgins si projde všemi fázemi od vzteku až po odmítání. Ovlivní to jeho práci, jeho vztah s Angelou a dětmi. Vrátí se Hodgins z prvních řad, ten, který měl problémy s ovládáním vzteku, který se musel štípat gumičkou do ruky, aby udržel vztek pod kontrolou.“

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Wendy 4077

Wendy 4077

No teda,tak sotva jsem si obrečela Sweetse a přestala se bát o Bootha tak přijde další jobovka. No jak...
před 8 roky
Addie

Addie

Je to docela riskantní krok, ale TJ je z toho nadšený a já myslím, že to má spoustu potenciálu, takže...
před 8 roky
Mr.Gogo

Mr.Gogo

Bude to ako Dany v csi New York podľa mňa on to dokáže a bude to dojemna časť ako v csi ny...
před 8 roky
Další články k tématu