15. 12. 2015

AHS: Do hotelu zavítá Billie

AHS: Do hotelu zavítá Billie

Herečka Sarah Paulson si znovu zahraje svou vůbec první postavu, se kterou se v American Horror Story představila, a to médium Bille Dean Howard. Na scéně by se měla objevit ve finále páté série, které se dostane na obrazovky v lednu příštího roku. Paulson je součástí hereckého týmu AHS již od první série, která dostala podtitul Murder House, a v současné sérii Hotel představuje drogově závislou Sally.

Příchod Billie do hotelu bude mít hlubší význam. V současné době je tváří své vlastní reality show, která se zabývá místy, kde se odehrávají nadpřirozené úkazy. V hotelu by ráda natočila další ze svých epizod.

Toto je již v pořadí třetí potvrzená postava z první řady, která se ukáže v Hotelu. Nejdříve jsme se znovu setkali s velice oblíbenou realitní makléřkou Marcy a v další epizodě se nám ukázal nezapomenutelný doktor Montgomery, který se specializoval na interrupce mladých dívek.

Letos Paulson není jediná, kdo hraje dvojroli. Herec Finn Wittrock, který si získal velkou popularitu u diváků svou předešlou rolí Dandyho ve Freak Show, má v Hotelu na svědomí roli svéhlavého modela Tristana Duffyho a zároveň bývalou lásku Hraběnky, filmovou hvězdu Rudolpha Valentina.

Finále páté série je stanoveno na 20. ledna 2016 na stanici FX, seriál již ale byl také prodloužen pro šestou řadu.


Jste rádi za další Ryanovo propojení sérií? Co říkáte na nominaci Lady Gaga na Zlatý Glóbus či potvrzení další série na rok 2016?

Magnetky na kliknutí. 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
TessTeress

TessTeress

finna som v druhej ulohe skoro nespoznala :D
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Finnovi to moc sluší a za Sarah jsem ráda :)
před 8 roky
Foxley

Foxley

To bude super :) Snad přijde ještě někdo, nejlépe neohlášeně ať je to šok :D
před 8 roky
Další články k tématu