23. 12. 2015

Pretty Little Liars: I. Marlene King vidí konec v dohlednu

Pretty Little Liars: I. Marlene King vidí konec v dohlednu

Tvůrkyně I. Marlene King už má o osudu svého seriálu Pretty Little Liars (Prolhané krásky) jasno. Včera v rozhovoru uvedla, že plánuje celosvětově populární drama ukončit po sedmé sérii, pro kterou jsou prozatím Lhářky obnoveny. Potvrzuje tak informaci, kterou již před rokem sdělila jedna z představitelek, herečka Lucy Hale, o tom, že seriál skutečně skončí sedmou řadou.

„Myslím si, že příběh, který začneme v druhé polovině této řady, bude ukončen příští rok, na konci sedmé série,“ uvedla autorka. Když novinář položil konkrétní otázku – Takže rozhodně chcete skončit se seriálem na konci sedmé série a dál už jít nechcete?, na to tvůrkyně odpověděla: „Přesně tak.“ Víc jasné už to snad být nemůže, zbývá jen oficiální prohlášení ze strany stanice.

Další novinkou je casting. Ve druhé polovině šesté řady se objeví nová postava. Australský herec David Coussins byl obsazen do víceepizodní role jako Jordan, snoubenec Hanny. Setkáme se s ním hned v midseason premiéře, která je naplánována na 12. ledna, tedy stejný den, kdy ABC Family mění svůj název na Freeform.

Jordan je popisován jako šmrncovní chlapík, který si nenosí hlavu v oblacích. Není na něm nic, co by si třeba i ti největší zastánci páru Haleb našli za výtku. Jak bylo odhaleno během posledního speciálu, Hanna a Jordan se setkali v Evropě, kam se Hanna přestěhovala po rozchodu s Calebem.

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
ragelly

ragelly

A teď zase tvrdí něco jiného, ach jo :D Já jsem řekla, že ten příběh, který začne 12. ledna, skončí na...
před 8 roky
Hanna_

Hanna_

Myslím že seriál byl slušný do 4. série, potom už to bylo víceméně o ničem a zbytečně to natahovali
před 8 roky
lukascoolarik

lukascoolarik

:-D Já to teda vzdal v půlce šesté řady, ale tahle ta Marlene mě baví pořád. :-D
před 8 roky
Další články k tématu