Diskuze k článku Novinka pod lupou: Recovery Road
avatar uživatele
litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
30. 12. 2015 / 18:46:57 (před 8 roky)
off

Vypadá to jako Skins Reunion, ve kterým je ale úplně všechno špatně :D. Ale což, Jessicu mám ráda, takže to na watchlist půjde tak jako tak.

Bored now...
avatar uživatele
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
31. 12. 2015 / 09:04:59 (před 8 roky)
off

Ježkovi voči,ta hlavní hrdinka je fakt na zabití,díky bohu,že netvrdí,že jí je 11 let,tak tohle určitě do mého watchlistu nepůjde.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
avatar uživatele
veruu.u
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
2. 1. 2016 / 10:01:21 (před 8 roky)
off

No pilot zkusím, Jessicu jsem měla ve Skins ráda, ale to stejné se nedá říct o Sebastianovi, toho jsem zase ve Skins nenáviděla, jak postavu tak i herce :D třeba tady bude aspoň trochu lépe hrát...

“We’ve all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on. That’s who we really are.”
avatar uživatele
nely126
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
6. 1. 2016 / 11:57:22 (před 8 roky)
off

Jen chci upozornit na menší nesrovnalost. Hlavní hrdince je 17 a jenom zmiňuje, že když ji bylo 14 zemřel jí táta.

Nely126
avatar uživatele
ragelly
Autorka článku | Cool level: 130 | Gordon Ramsay
15. 11. 2020 / 22:26:48 (před 3 roky)
on

Dokoukáno, za mě takový obyč průměr. Seriál nemá nic, proč bych si ho měla pamatovat i po letech. Je to typická Freeform tvorba, co cílí na mladé publikum a na odreagování je fajn, ale že by toho mělo vzniknout pět řad, na to tady potenciál rozhodně není. Každopádně se mi líbily vztahy mezi obyvateli léčebny, z počátku byli všichni opatrní, ale pak se mezi nimi rozvinula pěkná přátelství a jeden druhému byli oporou, to je vždy milé vidět :)

Závěr:
Cliffhanger. Maddie najde ve škole svou mentorku a poradkyni opilou na zemi - po dvanácti letech se napila, protože nezvládla, že ji snoubenec (ředitel školy) vyhodil z práce, když se s ním rozešla. Maddie a Wes si vyznají city a začnou spolu chodit. Trish dostane pozvánku na účinkování v reality show a přijme ji, i když jí ostatní radí, aby to nedělala, protože v domě producenti jen opíjí a snaží se je co nejvíce zesměšnit. Na společné večeři Maddie poprvé přizná, že je alkoholička, což je pro ni velký průlom. Večeři však přeruší policie, která zatkne Wese za podezření z vraždy jednoho z drogových dealerů.