6. 12. 2011

Showtime v dobrém rozmaru, Web Therapy má druhou sezónu

Showtime v dobrém rozmaru, Web Therapy má druhou sezónu

Zdá se, že představitelé stanice Showtime mají poslední dobou poměrně dobrou náladu a důvodů k tomu je hned několik. Hlavní podíl má samozřejmě Dexter, nicméně ani další projekty si nevedou úplně zle.

Kdo by to byl čekal ještě v září, kdy se zdálo, že Web Therapy je na odpis? Sledovanost byla hrozivá a vypadalo to, že přechod z vysílání po internetu nebyl správnou volbou. Přízeň diváků ale může být vrtkavá a jejich nálady ještě více.

Výsledkem je to, že příběhy psycholožky, která svým klientům radí po internetu, dostaly od studia zelenou pro druhou sezónu, jelikož se čísla sledovanosti slušně zlepšila. Premiéra zatím nebyla stanovena, bude to ale někdy v průběhu příštího roku. Objednáno je zatím 10 epizod. Účast v seriálu je plánována mimo jiné pro hvězdy typu Meryl Streep, Rosie O’Donnell, Conana O’Briena, Molly Shannon, Minnie Driver a Selmy Blair, všichni budou samozřejmě představovat klienty hlavní hrdinky. Setkat bychom se měli znovu i s ostatními představiteli hlavních rolí.

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
megawir

Vláďa Foltán

Autor je dlouholetým redaktorem SerialZone, nenapravitelným fanouškem seriálů téměř všech kategorií a spoluzakladatelem společnosti Outpoint.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu