12. 1. 2016

Seriálové osudy: Rectify, Cassius and Clay, London Spy

Seriálové osudy: Rectify, Cassius and Clay, London Spy

Stanice FX se rozhodla zrušit animovaný komediální seriál v duchu Archera, ještě než se stihl divákům představit. Seriál Cassius & Clay byl objednán již v srpnu loňského roku, nyní je ale jasné, že se na obrazovky nedostane. Hlavními hrdinkami měly být dvě ženy, které se živí jako banditky v budoucí, post-apokalyptické Americe.

Podzim 2016 bude znamenat konec pro seriál od SundanceTV, Rectify. Bylo oznámeno, že nadcházející čtvrtá série bude poslední. Seriál byl nominován na tři ceny Critics Choice Awards 2016, a to za herce hlavní roli, ve vedlejší roli a za nejlepší drama.

Tvůrce britské podzimní novinky London Spy prozradil, že si stanice BBC zažádala o druhou sérii. Pětidílný seriál o šanci na romanci mezi dvěma lidmi z naprosto odlišných světů získal pozitivní ohlasy. Tvůrce však prozatím souhlas nevyjádřil a podle všeho se ani nechystá: „BBC nás požádala o druhou sérii, ale můj instinkt mi radí, že by seriál asi neměl pokračovat. Když jste přišli o dva základní vztahy, jak byste chtěli pokračovat? Nevím, jestli by Charlotte a Ben měli v budoucnu stejnou jiskru jen jako přátelé.“

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
verunkawrath

verunkawrath

Jenom to téma animáku by mě stejně odradilo,takže žádná škoda
před 8 roky
Allien.9

Allien.9

Právě jsem to dokoukala a musím říct, že od konce prvního dílu to byl jeden "proč mi to jenom...
před 8 roky
Allien.9

Allien.9

Ale víte, co bych brala? Vyjádření scénáristy ve smyslu "jak to dopadlo" jako to udělali například...
před 8 roky
Další články k tématu