22. 1. 2016

Novinka pod lupou: Baskets

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Baskets
Žánr komedie / tragikomedie
Stanice FX
Premiéra 21. 1. 2016
Vysílání každý čtvrtek večer
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Sledovanost pilotu: –

Kdo?

Tvůrci Louis C.K., Zach Galifianakis, Jonathan Krisel
Herci Zach Galifianakis, Louie Anderson, Martha Kelly, Sabina Sciubba, Ernest Adams

Ve zkratce

Příběh je zasazen do městečka Bakersfield v Kalifornii. Chip Baskets má spoustu snů, chce se stát profesionálním klaunem. Poté, co ale vyletí z prestižní klaunské školy v Paříži, se musí vrátit domů a spokojit se s prací v místním rodeu.

Podobné seriály

Enlightened
Togetherness
The Comedians
Between Two Ferns with Zach Galifianakis
Dog Bites Man
Louie

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Ach jo. Nejsem ani trošku fanda tady těch autorských kousků, ve kterých sami tvůrci hrají hlavní role a snaží se nějak vyjádřit své vnitřní rozporuplné pocity.

Baskets je od začátku do konce katastrofa. Nevtipná katastrofa. Jde o tragikomedii, kde tragédie nápadně převládá. Po zhlédnutí nebudete pobaveni, právě naopak, budete mít neuvěřitelnou­ depku.

Kéž bych tak měla, co pozitivnějšího říct, ale jediné plus vidím v tom, že epizoda měla jen půl hodiny a i tak mi to přišlo jako dvojnásobná délka. Na další díly se rozhodně nechystám.
  • tragédie víc než komedie
  • klauni v rodeu?!
  • nekonečné
0 %
Mé hodnocení
ragelly

Není to chyba tohoto seriálu, ale nemám ráda klauny. Vlastně mi přijdou docela děsiví. Ovšem obsah seriálu Baskets zas tak děsivě nezněl, a tak jsem se neovlivněná trailerem pustila do pilotu. Do seriálu by se nejspíš neměl pouštět nikdo, kdo očekává komedii, protože to, co jsem viděla, nasvědčovalo spíše tragikomedii s kapkou mé lítosti k hlavnímu hrdinovi. Ale kdo ví, možná to bude pro diváky přednost.Zacha Galifianakise už jsem někde viděla (možná Hangover?), ale v mých očích rozhodně nemá na to, abych se na se na osudy klauna dívala jen kvůli němu. Postavy jsou vlastně dost nesympatické, ale možná to je záměr a stejně jako lítostivá tragikomedie kladná vlastnost pro potenciální diváky. Občas jsem se pousmála, ale upřímně, u některých scén jsem netušila, zda to má někomu připadat vtipné, nebo smutné. Podle žánru se zdá, že tvůrci chtěli mířit prvním směrem, ale v mých očích skončil v druhém. A možná je to tou depresí, ale já se při sledování prostě nebavila.

  • Baskets Career College
  • scénka s nákupem jídla
  • dvojčata
  • je to komedie, nebo tragikomedie?
45 %
Mé hodnocení
Drunk_Queen

Dáte novince šanci? Dokáže podle vás obstát a stát se hitem?

Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
24ron24

24ron24

A je to tu, tak sme sa dočkali!! Ragelly dáva nekompromisne 0%, prvýkrát! :DDD
před 8 roky
ragelly

ragelly

Přemýšlela jsem o 10 %, ale opravdu mě nenapadlo, za co by si to mělo zasloužit :D
před 8 roky
Adrian "A.C." Conor

Adrian "A.C." Conor

Konečne. Ďakujem, že si nemusím pridávať ďalší seriál do watchlistu. Pilot si možno pozriem, ale vážim si...
před 8 roky
Další články k tématu