28. 1. 2016

24: Legacy našel nového Jacka

24: Legacy našel nového Jacka

Stanice Fox nežertovala, když od začátku oznámení projektu 24: Legacy připravovala fanoušky na to, že nový hlavní hrdina se bude od originálního Jacka Bauera v mnohém lišit.

Novou hlavní roli v připravovaném pilotu ztvární herec Corey Hawkins, známý televizním fanouškům především rolí Heatha v The Walking Dead. Jeho postava se jmenuje Eric Carter. Jde o bývalého silného a chytrého rangera, který se dostane zpět do centru akčního dění, když ho začne dohánět vlastní minulost. Nakonec je nucen obrátit se s žádostí o pomoc na organizaci CTU, aby společnými silami odvrátili hrozící potenciálně nejhorší teroristický útok na americké půdě.

Kromě Hawkingse už známe také hlavní ženskou hrdinku a seriáloví fanoušci opět můžou být spokojeni. Ke značce 24 se přidává herečka Miranda Otto, která zazářila v minulé sezóně dramatu Homeland v roli Allison Carr.

Otto zazáří jako Rebbeca Ingram, velmi chytrá bývalá ředitelka CTU. Rebecca je nyní vdaná za senátora Johna Donovana, nicméně ji stále trápí pochybnosti o tom, zda učinila správné rozhodnutí, když protiteroristickou jednotku opustila.


Jak se vám nová hlavní dvojka čtyřiadvacítky líbí? Jste spokojeni s výběrem, nebo jste očekávali někoho jiného?

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
Pipa22

Pipa22

vyznim jako cynik, ale vzhledem k tomu, co se odehrava kolem nominaci na Oskary a "cereni...
před 8 roky
ragelly

ragelly

Ono bylo oznámeno, že hlavní roli bude hrát černoch, dávno před nominacemi na Oscary :)
před 8 roky
Mr.Gogo

Mr.Gogo

Dufam že nebude mat sledovanosť a Kiefer sa uvedomí aku hovadinu spravil a pre fanúšikov sa zas vrátí ako...
před 8 roky
Další články k tématu