5. 2. 2016

TBBT: Dvoustá epizoda odhaluje obsazení

TBBT: Dvoustá epizoda odhaluje obsazení

Jeden z nejpopulárnějších sitcomů současnosti a nejvýdělečnější projekt stanice CBS, The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku), se kvapem blíží k dalšímu mezníku své vysílací historie. Už jen pár dílů a bude tu 200. epizoda. Seriál se vysílá už úctyhodných devět let a herci mají smlouvy ještě na nějaký ten pátek. Ani za tak dlouhou dobu ale seriál neztrácí diváckou přízeň, má svou pevnou fanouškovskou základnu a s každým dalším dílem má blíž a blíž mezi nejdéle vysílané seriály.

Do éteru se teď pár týdnů před premiérou této výroční epizody dostávají informace o obsazení. Takže jaké hvězdné hosty uvidíme?

První potvrzenou osobností je Christine Baranski coby Beverly Hofstadter, světově uznávaná vědkyně a Leonardova (Johnny Galecki) matka, která si až děsivě dobře rozumí se Sheldonem (Jim Parsons). Christine se v seriálu tu a tam mihne a scény s jejím suchým humorem jsou vždy příjemným osvěžením. Vítaná zpráva.

Jako druhý je tu John Ross Bowie coby Barry Kripke, fyzik a kolega Leonarda a Sheldona, kterého si každý spojí s jeho vadou řeči. Barry je jedním ze Sheldonových nepřátel. Ač se oba snažili už několikrát najít společnou řeč, jejich interakce končí vždy katastrofálně. Bude tedy i tentokrát o zábavu postaráno.

Do třetice se ve výročním díle objeví Wil Wheaton, kdysi úhlavní Sheldonův nepřítel. Wil Wheaton ztvárňuje v seriálu sám sebe jako hvězdičku proslulou díky seriálu Star Trek: The Next Generation (Star Trek: Nová generace). Vzájemné pošťuchování se Sheldonem a žárlivost vůči Leonardovi ohledně Penny (Kaley Cuoco) by mohlo být i tentokrát zajímavé.

Fanoušky klasického Batmana ze šedesátých let nadchne i přítomnost Adama Westa. Je jasné, že pánové jako praví komiksové zapálenci dobře vědí, o koho jde, a z jeho přítomnosti budou stoprocentně unešeni. Jak ale zapadne do děje, to uvidíme.

A posledním potvrzeným hostem je Sara Gilbert alias Leslie Winkle. Ano, čtete správně! Leslie Winkle, další úhlavní Sheldonův nepřítel, který si do něj nikdy nezapomene rýpnout, a Leonardova dávná láska, opět zavítá do seriálu. Naposledy se v něm ukázala před šesti lety na konci třetí řady, kdy u ní Leonard hledal útěchu po jednom z mnoha rozchodů s Penny. Ale dodnes si všichni pamatujeme na její úžasné slovní přestřelky se Sheldonem. Jestli se vrátí se stejným přístupem, máme se skutečně na co těšit.

Co tahle skupinka dohromady vymyslí, uvidíme už 25. února na CBS.


Sledujete TBBT? Co říkáte na hvězdné hosty? A těšíte se na dvoustou epizodu?

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
HonZajs000

HonZajs000

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
singularita

singularita

Super. S Leslie byla spousta smíchu.
před 8 roky
Maarti

Maarti

Leslie a matinka - chudák Leonard! To bude sranda :D
před 8 roky
perun

perun

tak teda za mě, za tím, nic moc. Čekal jsem od 200. epizody něco víc - např. představení rodného příjmení od...
před 8 roky
Další články k tématu