5. 2. 2016

Castle bez Castlea aneb jak to asi bude dál?

Castle bez Castlea aneb jak to asi bude dál?

Stanice ABC přišla před měsícem s dost překvapivou zprávou, když na zimním novinářském turné TCA odhalila možný spin-off svého seriálu Castle (Castle na zabití), ve kterém by Castle (Nathan Fillion) ani Beckettová (Stana Katic) nemuseli účinkovat. Tuto zprávu si můžete připomenout zde.

Tehdy se krom faktu, že ústřední duo má podepsané smlouvy jen do konce aktuální osmé série, neodhalilo nic moc dalšího. Před nedávnem se ale producent Alexi Hawley ve spolupráci s kolegou Terencem Paul Winterem a ředitelem Paulem Leem rozhodli budoucí vyhlídky seriálu trochu přiblížit.

„Kdybychom měli příležitost, byl by to ten samý seriál se stejným obsazením,“ uvedl Hawley. „Letošní řada je plná nejrůznějších komediálních prvků, které ji tak trochu odlišují od předchozích a mohly by seriálu zajistit devátou řadu. S Terencem jsme do toho vložili spoustu práce a oba si uvědomujeme, že seriál stojí na Beckettové a Castleovi. Takže myšlenka toho, že bychom se s nimi po osmé řadě loučili, je skličující, a musíme tak dělat všechno pro to, aby se to nestalo.“

Vedení a produkce navíc do jisté míry počítají s tím, že by se seriál vrátil i bez ústřední dvojice, pokud bude mít televizní stanice zájem na jeho vysílání. „Skvělé je, že Paulovi se myšlenka pokračování seriálu zamlouvá. To je vždy prima slyšet a máme z toho obrovskou radost,“ dodal Hawley. „Seriál toho má ještě hodně co říct, takže jsme v devátou řadu hodně doufali. Už začínáme i plánovat, o čem by byla, a to s Castlem a Beckettovou, nebo bez nich. I letos ale prozatím musíme počítat s tím, že finále řady může být finále seriálu. Na rozdíl od minulého roku máme každopádně rozhodně v plánu uzavřít linie okolo LokSatu i Castleova zmizení.“

Jako by tvůrci opravdu počítali s tím, že se Castle vrátí bez Castlea a Beckettové, kterým fanoušci dohromady říkají Caskett. Že by se pak seriál soustředil na Esposita (Jon Huertas) nebo Ryana (Seamus Dever)? Nebo že by nám dal seriál sbohem? Uvidíme… Stanice prozatím o osudu seriálu nerozhodla. I tak ale šance na zrušení převyšují šance na obnovení, jak už od nás víte.


Jste pro obnovení seriálu pro další řadu? A to i kdyby měl být bez Caskett?

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
HonZajs000

HonZajs000

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře17zobraz všech 17 příspěvků
Michalenka

Michalenka

Prosím, ukončete to!!!
před 8 roky
Bellezza

Bellezza

Castle bez Caskett? V žiadnom prípade!!!! Všetko pekne uzavrieť,ukončiť a adios amigos!
před 8 roky
kamia

kamia

Castle bez Castle a Beckett to je jako tři mušketýři bez mušketýrů. Za mne absolutně NE.
před 8 roky
Další články k tématu