6. 2. 2016

Vrátí se Chris Meloni k SVU?

Vrátí se Chris Meloni k SVU?

NBC minulý týden prodloužila oblíbenou kriminálku, která se na obrazovkách drží již 17 let a nevypadá to, že by jí docházel dech. Ano, řeč je o seriálu Law & Order: SVU.

V příští sezóně bude kriminálka vstupovat již do 18. série. Z poslední zprávy, kterou NBC poskytla lze vyčíst, že pokud se fanoušci těší na znovu setkání agentky Bensonové a jejího parťáka Stablera, budou si muset alespoň jeden další rok počkat.

Výkonný producent Warren Leight si pohrával s myšlenkou, že pokud by měla být 18. série tou finálovou, bude se snažit přemluvit Chrise Meloniho, aby se vrátil se svou postavou, která ho nejvíce proslavila v seriálovém světě. „Pokud bude následující sezóna opravdu poslední, Stabler se musí vrátit.“ řekl Leight v jednom z rozhovorů.

Meloni opustil děj ve finále 12. série poté, co se neshodl se stanicí NBC ohledně prodloužení své smlouvy. Jeho postavě se nedostal ten správný a uspokojivý odchod od útvaru. „Jak stanice NBC, tak tvůrce Dick Wolf, studio Universal i Meloni ví, že odchod jeho postavy měl mít lepší zakončení,“ řekl Leight.

Pokud se nachýlí konec SVU, tak Leight očekává, že Meloni bude chtít znovu na scéně ukázat chemii, která mezi ním a jeho kolegyní Bensonovou (Mariska Hargitay) byla vidět na každém kroku. „Myslím si, že pokud Mariska řekne, že ho chce zpátky, tak nebude váhat.“ řekl Leight. „Snad uvidíme další skvělé scény.“


Koukáte stále na SVU? Jste rádi za další porci epizod v následující sezóně?

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
verunkawrath

verunkawrath

18 sérií?Do prčič,to musím pohnout,mám za sebou jen 6 :)
před 8 roky
inekafe

inekafe

Jasné, že som rád, seriál, ktorý si dokáže udržať super kvalitu aj po 17 sériách sa len tak nevidí. :D...
před 8 roky
mitote

mitote

Nikde jsem narazila na zpravu, ze Warren Leight jako producent v SVU konci, je to pravda? Mam dojem, ze...
před 8 roky
Další články k tématu