8. 2. 2016

BrainDead přivítá seriálového Monka

BrainDead přivítá seriálového Monka

Stanice CBS chystá na léto do midseason mimozemské drama místo loni zrušeného Under the Dome (Pod kupolí). Řeč je o seriálu BrainDead. Už víme, že ústřední postavou bude Mary Elizabeth Winstead coby Laurel, která začne pronikat do vysoké washingtonské politiky na pozadí invaze mimozemšťanů. Ale kdo jí bude sekundovat?

Nyní je potvrzeno, že v seriálu se nám ukáže Tony Shalhoub, proslulý to detektiv Adrian Monk ze seriálu Monk (Můj přítel Monk). Ten Tonymu vynesl hned tři ceny Emmy a bezpočet dalších ocenění. Krom toho jsme Tonyho mohli vidět ve větších rolích v dramakomedii Wings (Křídla) či v předčasně zrušené komedii We Are Men. Dále ztvárnil několik epizodních rolí, např. v The X Files (Akta X) nebo v Nurse Jackie (Sestřička Jackie). Avšak další plnohodnotná pravidelná role přichází po Monkovi až teď.

V BrainDead Tony ztvární Reda Wheatuse, zábavného a všem špatnostem otevřeného republikánského senátora, který celý svůj život zasvětil politice a milovanému Kongresu. Jenže má jednu vadu na kráse, alkohol. A ten mu postupně přerůstá přes hlavu. A tak se postupně z umírněného senátora stává radikál drsně si prosazující svou a neschopný jakéhokoliv kompromisu. Jak to zapadne do děje, se musíme nechat překvapit.

„Tony Shalhoub je velice zábavný muž s citem pro dramatičnost, který ví přesně, jak tyto dvě složky kombinovat ve správném poměru,“ uvedli tvůrci seriálu, „podle nás může hrát naprosto cokoliv.“

Herec se tak přidá ke zbytku obsazení ve složení Mary Elizabeth Winstead, Aaron Tveit a Danny Pino.

Seriál BrainDead je z dílny Michelle a Roberta Kingových, kteří stojí i za počiny jako In Justice (Po právu) nebo The Good Wife (Dobrá manželka). Tony ve spojení s těmito tvůrci, to by mohlo seriálu vynést druhou řadu.


Těšíte se na BrainDead? Nebo vás popis děje vůbec nezaujal?

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
HonZajs000

HonZajs000

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
zip

zip

super:) těším se.
před 8 roky
lizzy

lizzy

Whow tak to obsazení vypadá hodně dobře. Tomu rozhodně dám šanci :)
před 8 roky
alenap

alenap

bude fajn vidieť ho v asi opačnej úlohe ako bol Monk
před 8 roky
Další články k tématu