20. 2. 2016

Novinka pod lupou: Love

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Love
Žánr komedie / romantický
Stanice Netflix
Premiéra 19. 2. 2016
Vysílání celá série naráz
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Sledovanost pilotu: –

Kdo?

Tvůrci Judd Apatow, Paul Rust, Lesley Arfin
Herci Gillian Jacobs, Paul Rust, Claudia O'Doherty, Brett Gelman, Dave Allen, Steve Bannos, Tracie Thoms, Chris Witaske, Chantal Claret, Briga Heelan, David King, Milana Vayntrub, Iris Apatow, Charlene Yi

Ve zkratce

Mickey je producentka v rádiu se zlomenou osobností. Žije jen na návykových látkách a sexu z nenávisti. Gus touží být slavným televizním scenáristou, ale je to jen další z řady geeků a přehnaně hodných chlápků, jehož život se rozpadne v momentě, kdy dostane kopačky. Oba se setkají v obchodě po probdělé noci, když Gus půjčí Mickey peníze na kafe. Love začíná, a možná začíná i skutečná láska…

Podobné seriály

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Zajímavé pokoukání. Není to komedie v pravém slova smyslu, ale seriál i tak dokáže zaujmout. Vůbec mi nepřišlo, že je to čtyřicetiminutovka, první díl utekl jako voda. Moc se mi líbilo, že se oba hlavní hrdinové setkali až v poslední minutě, bylo to takové napětí, co, kde, kdy a jak.Netflix se nebojí, nečekejte od toho žádnou záplavu romantických gest, spíše se dočkáte spousty sprostých slov a sexu. Nevím, jak je první epizoda podobná těm ostatním, ale vyprávění dvou samostatných příběhů mě nerušilo, přišlo mi přirozené a zábavné. Na druhou stranu je ale pravda, že po pilotu moc nevíme, jaké to vlastně celé bude. Oba hrdinové jsou úplně odlišní lidé, kteří na první pohled mají společný jen neúspěch v minulých vztazích, ale nemůžete přijít na žádný jiný důvod, proč by se spolu vůbec měli dát do řeči. Ale zase protiklady se přitahují a kdo tvrdí, že holka na drogách a přehnaně milý nerd nemůžou k sobě pasovat, že? :-)

  • svěží atmosféra
  • hrdinové se celý pilot nesetkají
  • odvážnější scény
  • lehce stereotypní chování postav
  • po pilotu nevíte, jaký seriál vlastně bude
70 %
Mé hodnocení
ragelly

Od začátku budiž pozitivem, že to vypadá jako jedna z komedií HBO, na které u nás kouká jen hrstka lidí a tudíž je nikdo nezná. Na druhou stranu na rozdíl od HBO komedií tohle má dvojnásobnou stopáž, která by se opravdu dala smrsknout na polovinu. Místy se příběh až nudně vleče, takže když pak přijde nějaký dobrý moment, je vzápětí vymazán pěti minutami nudy.

U scény s Ambienem v kostele jsem se cítil úplně stejně jako hlavní hrdinka. Taky jsem myslel, že každou chvíli usnu, protože to bylo táááák dlouhé a táááák o ničem. A takových scén tu bohužel je několik.

Pokud jste se koukli na trailer, tak toho do konce budete tušit víc, jak divák, který viděl celou první epizodu. A možná se i víc pobavíte, protože dostanete to, co je na Love dobré v koncentrované nerozředěné formě.
  • silné postavy
  • zatím se to vyhýbá klišé
  • naštěstí to všechny Američanky nedělají jen v tričku/podprdě
  • hlavní hrdinka vypadá trochu jako ó Eva, což mě hrozně rušilo
  • je to odporně dlouhý a roztahaný
  • skoro všechny Američanky to dělají v tričku/podprdě
60 %
Mé hodnocení
Fruiko

Dáte novince šanci? Dokáže podle vás obstát a stát se hitem?

Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Pajky

Pajky

Na zhodnocení Love jsem čekal. Chystám se podívat a neodradí mě ani vlažné hodnocení naší redakce :D
před 8 roky
L_u.C_a

L_u.C_a

Na toto jsem zvědavá. Mám to od počátku oznámení o vysílání v plánu, každopádně dokud se někdo...
před 8 roky
any.fm

any.fm

na seriál som sa tešila a milo ma prekvapil. teším sa na druhú časť. a titulky som z dlhej chvíle...
před 8 roky
Další články k tématu