24. 2. 2016

OUaT: Ve sté epizodě se vrátí Neal

OUaT: Ve sté epizodě se vrátí Neal

Emma se dočká znovushledání s Nealem. Michael Raymond James si zopakuje roli Neala Cassidyho v sté epizodě pohádkového seriálu Once Upon a Time (Bylo, nebylo).

Herec, který je znám svými rolemi v True Blood či Terriers a nově bude k vidění v Game of Silence, se prvně ukázal v první epizodě druhé sezóny jako záhadný muž, ze kterého se postupem času vyklubal syn Rampelníka / pana Golda (Robert Carlyle) jménem Baelfire, a taktéž jako první láska Emmy (Jennifer Morrison) a otec Henryho (Jared Gilmore). Neal náhle zemřel v průběhu třetí řady, naposledy se ukázal ve flashbacku finálové epizody.

Podrobnosti o tom, jak se Neal vrátí do děje, prozatím nejsou k mání. Příběh se nyní ubírá směrem k Podsvětí, kam míří Emma a její skupina, dá se tedy odvodit, že právě zde se s Nealem znovu uvidíme.

Dalším oznámeným střípkem je fakt, že se ve druhé polovině páté sezóny dozvíme něco z minulosti Emmy. Herečka Rya Kihlstedt se objeví ve dvacáté epizodě nesoucí název Firebird. Bude hrát postavu jménem Cleo, která bude pro Emmu velkou oporou při jejím těžkém rozhodování. Clea je dále popisována jako životní mentorka, která už si prošla mnohým, a tak věří svým instinktům. Je láskyplná a pečující a chce tyto vlastnosti přenášet na ostatní.

Kihlstedt si dříve zahrála v seriálech Nashville a Dexter.

Once se vrací na stanici ABC v neděli 6. března.


Co říkáte na stále se zvyšující seznam navrátilců? Těšíte se na stou epizodu a novou postavu?

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
ragelly

ragelly

Casting opravdu není spoiler :)
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Jajaja,to se těším,to se těším.
před 8 roky
eliska.musilova

eliska.musilova

Neala ráda uvidím, měla jsem ho ráda, děj obohatil a jen díky němu se mohl vrátit Rumpl zpátky. A radši bych...
před 8 roky
Další články k tématu