24. 2. 2016

Skončí Episodes pátou sezónou?

Skončí Episodes pátou sezónou?

Otazník nad osudem Episodes se začal objevovat v prosinci minulého roku, kdy herec Matt LeBlanc tweetoval na svém účtu „Ještě natočím jednu řadu“.

Během zimní novinářské konference se k budoucnosti seriálu vyjádřil programový ředitel Showtime Gary Levine. Řekl, že je zde „velká šance“, že nadcházející pátá řada s hvězdou Mattem LeBlancem bude poslední.

Komediální seriál, kde LeBlanc hraje sám sebe, byla obnovena v červnu loňského roku pro pátou sezónu, která bude mít devět dílů. Natáčení v současné době probíhá v Londýně a datum premiéry zatím není stanoveno. „Usilovně pracujeme na natáčení nových příběhů a jsme všichni zvědavi, jak si u diváků budeme stát a jak naši práci ocení,“ řekl Levine. „Milujeme Episodes. Seriál je tolik inovativní a nebere si servítky. Během jednotlivých sezón uteče vždy mnoho času, který se v ději vždy projeví.“

Dalšími novými projekty stanice jsou komediální seriál Roadies a nově objednaný projekt I'm Dying Up Here. Na fanoušky dále čekají nové epizody House of Lies či novinka Dice.


Brali byste další sezónu Episodes, nebo už jste si LeBlanca užili akorát?

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Fruiko
před 8 roky
Dinda34

Dinda34

Můžete mi pls někdo poradit, jak se k seriálu dostat? nemůžu ho nikde na netu najít.. díky!
před 8 roky
Fruiko

Fruiko

Na HBO GO třeba je.
před 8 roky
Další články k tématu