4. 3. 2016

Seriálové osudy: Teachers

Seriálové osudy: Teachers

TV Land se hodlá dál kvalitně vzdělávat. Kabelovka oznámila, že svou letošní novinku Teachers prodlužuje pro druhou řadu. Ta bude obsahovat dvacet nových epizod.

Seriál sleduje skupinku učitelek na základní škole. Všechny role obsadily členky improvizační komediální skupiny The Katydids, které jsou zároveň tvůrkyněmi seriálu. Jejich hrdinky se snaží vzdělávat rozvíjející se mysli americké mládeže, nicméně se musí potýkat také s rozpadem vlastních životů.

Prodloužení je poněkud překvapivé. Seriál běží společně s Younger ve středu večer, nicméně jeho sledovanost zdaleka nedosahuje takových výšek, které by měly stačit pro objednávku druhé série, kor dvojnásobně dlouhé série. Opět se tak dokazuje, že stoprocentně neplatí fakt, že stanice se při rozhodování řídí jen a pouze výsledky sledovanosti.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Matuush

Matuush

Nefunguje, začala jsem to sledovat a baví mě to! :D :D
před 8 roky
La.Volpe

La.Volpe

Já už ani nevěřím, že nějaký seriál sleduje. Vždy napíše, že nebe je modré, moře mokré a tráva zelená. Ale...
před 8 roky
inekafe

inekafe

Asi tak. :D Ani by som nič nenapísal, lebo by som nevedel, ale všimol som, že pri každej...
před 8 roky
Další články k tématu