7. 3. 2016

Seriálové osudy: Young & Hungry

Seriálové osudy: Young & Hungry

Kabelovka Freeform dnes oznámila, že svou svěží komedii Young & Hungry (Mladí a hladoví) prodlužuje pro čtvrtou sérii. Jde o první prodloužení pod záštitou Freeform, která se až do ledna letošního roku jmenovala ABC Family.

„Young and Hungry je prvním prodlouženým seriálem pod záštitou Freeform. I nadále jde o pevný bod jídelníčku naší stanice. Humor, kvalita a skvělí herci seriálu perfektně zapadají do naší stále se vyvíjející značky,“ uvedla Karey Burke, programová ředitelka stanice.

Do dnešního dne je YaH ve svém časovém slotu jedničkou mezi skriptovými seriály u lidí 18–34 let a 18–49 let. Seriál byl od své premiéry v létě 2014 nominován celkem na pět cen Teen Choice Awards.

Zprávu o prodloužení již minulý týden zveřejnila herečka Emily Osment, nicméně až nyní přichází oficiální potvrzení. Fanoušci se tak můžou začít těšit na další rok strávený v této kulinářstvím nasáklé společnosti.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
teraxa

teraxa

Celkem potěšilo, jsem zvědavá kam to povede. O kvalitě by se dalo debatovat. Pro mě seriál stojí víc než na...
před 8 roky
Destinytte

Destinytte

Mě to už moc nebaví.. Jsem tedy zvědavá, co vymyslí.
před 8 roky
Nikolina

Nikolina

Tak to som rada! Síce som už niekoľko častí nevidela, lebo som nejako pri ostatných seriáloch nestíhala ale...
před 8 roky
Další články k tématu