29. 3. 2016

Šesttisíckrát díky!

Šesttisíckrát díky!

Tento týden jsme na našich facebookových stránkách oslavili velké jubileum. Už šest tisíc z vás je zde s námi, lajkujete, komentujete a jinak se zapojujete do dění, které nám SerialZone oživuje a dále rozvíjí.

Při této příležitosti vám chceme poděkovat za přízeň, kterou nám věnujete, ať už zde na stránkách, nebo právě na Facebooku. Právě vaše lajky, komentáře a sdílení mají velký vliv na to, že se o našich stránkách dozvídá stále širší okruh televizních diváků a fanoušků.

Nechceme vás nechat na suchu, proto i Facebook a aktivitu zde se snažíme neustále rozvíjet dopředu. Již nějaký ten pátek zde funguje malý a nenápadný Seriál týdne, kdy každou neděli (víceméně :-)) měníme záhlaví stránky s informací o tom, co nás v následujících sedmi dnech v televizním světě čeká.


Mnozí z vás si jistě všimli i aktuální novinky, kterou jsme si pro vás připravili. V březnu jsme začali vydávat novou obrázkovou rubriku Zajímavosti & Fun Facts. Zde vám třikrát týdně přidáváme krátké zajímavosti z vašich oblíbených seriálů, ať už jde o aktuální hity nebo legendární, již ukončené kousky. Máme pro vás v záloze velkou dávku zábavných faktů a doufáme, že se vám rubrika líbí.

Naši aktivitu můžete nejlépe odměnit zpětnou vazbou. Těší nás každý lajk, komentář i sdílení. Řekněte o nás svým kamarádům, známým, rodině, všem, kdo sleduje nějaký seriál. Právě díky vám se neustále ženeme dopředu. Doufáme, že šťastnou sedmičku budeme moct oslavit ještě letos! No… můžeme snít, že :-) Spoléháme na vás a abychom nezapomněli, už jsme vám řekli, jak moc vám děkujeme? Díky!

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře24zobraz všech 24 příspěvků
Exredaktorka

Exredaktorka

Jo? No vidíš to.
před 8 roky
marzus

marzus

Veľká gratulka. :)
před 8 roky
Motna

Motna

Paráda, gratuluju. Co se týše Gilmorek, tak to je asi to co mě na nich nejvíc baví. :)
před 8 roky
Další články k tématu