1. 4. 2016

CBS očekává od nového Star Treku velký úspěch

CBS očekává od nového Star Treku velký úspěch

Již nějaký ten pátek se ví, že stanice CBS chystá pro příští rok reboot slavného sci-fi seriálu Star Trek. Ředitel stanice Les Moonves se vyjádřil ve smyslu, že od novinky očekává velký úspěch. Zároveň potvrdil, že předběžně můžeme start seriálu očekávat v lednu 2017.

Toto datum bylo zvoleno s ohledem na chystaný film Star Trek Beyond od Paramountu, který do kin přichází 22. července. „Dohodli jsme se s Paramountem, že počkáme šest měsíců od startu jejich filmu, aby na trhu nebyly zmatky,“ uvedl Moonves.

Do startu seriálu zbývá ještě spousta měsíců, už nyní se ale začíná přemýšlet i o druhé sérii. Té hraje do karet velký zájem o reboot. Již nyní má totiž stanice pokryto 60 % veškerých nákladů na první sérii, a to pouze díky mezinárodnímu prodeji vysílacích práv.

„Star Trek je drahý seriál. Je to rodinný klenot. Když jsme ho oznámili, v podstatě ihned jsme měli pokryto 60 % nákladů. Na zbylých 40 % už nebude potřeba tolik předplatitelů na All Access. Navíc to světu říká, že to s novým seriálem myslíme opravdu vážně. Když něco dáte na All Access, musí to být speciální, aby to přilákalo předplatitele. Star Trek je jasná volba.“

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
spike

spike

Seriál mě zajímá ale jen pokud bude navazovat na Novou generaci a objeví se tam třeba jen na chvíli starý...
před 8 roky
Eobard Thawne

Eobard Thawne

No, snad to nezvořou...
před 8 roky
James_Terrano

James_Terrano

Doufám, že se v tom seriálu nebudou držet zase ve 23.století (době kapitána Kirka) a pohnou se...
před 7 roky
Další články k tématu