2. 4. 2016

Sleepy Hollow přichází o další hlavní postavu

Upozornění: Článek obsahuje spoilery z epizody 3×17 – Delaware.

Seriál Sleepy Hollow si pro své diváky přichystal krutý aprílový vtípek, který ovšem byl myšlen smrtelně vážně. Ve včerejší epizodě se fanoušci museli rozloučit s další hlavní postavou. V závěrečných momentech dílu byl Joe Corbin zabit. Jeho představitel Zach Appelman na Twitteru potvrdil, že seriál skutečně opouští.

Corbin byl poprvé představen ve druhé sérii jako syn šerifa Augusta Corbina, který se kvůli kletbě proměňuje ve wendigo, poloviční bestii. Už jako vyléčený se dostal ve třetí sérii mezi hlavní postavy a stal se romantickou známostí Jenny.

Nicméně zástupce stanice Fox v této souvislosti potvrdil, že nešlo o Appelmanovu poslední epizodu v této sérii, na jeho přítomnost minimálně v nějaké formě se tedy fanoušci můžou těšit i ve finále, které bude odvysíláno příští týden. Stanice Fox dosud neoznámila osud Sleepy Hollow, prozatím tedy nevíme, zda bude za týden odvysíláno finále celého seriálu, nebo pouze třetí série.

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
ragelly

ragelly

:D Tak nějak, děkuji :D
před 8 roky
La.Volpe

La.Volpe

Sympatická postava. Ale smrt mrzet tolik nemusí, jelikož pochybuju, že bude další řada. Ale třeba se FOX...
před 8 roky
gladiator992

gladiator992

Škoda no :/ v 3.sérii som si ho obľúbil
před 8 roky
Další články k tématu