7. 4. 2016

Arrow odhalil, kdo je v hrobě

Arrow odhalil, kdo je v hrobě

Upozornění: Článek obsahuje spoilery ze středeční epizody Arrow – 4×18 Eleven-Fifty-Nine.

Arrow včera pořádně zamíchal kartami. Fanoušci komiksů měli jisté předpoklady o tom, co je v seriálu čeká, nyní je ale jasné, že jediné, co lze očekávat, jsou nečekané zvraty. Premiéra čtvrté série nastínila budoucnost, když ukázala, že někdo blízký Oliverovi zemře rukou Damiena Dahrka. Od té doby internet zaplavují spekulace o tom, která z postav v seriálu by to mohla být. Tato otázka již ale nyní aktuální, jelikož identita mrtvé osoby byla odhalena. V hrobě se nachází Laurel Lance (Katie Cassidy).

Když se Arrow se svým týmem snažil zabránit útěku Damiena z vězení, dokázal záporák opět získat přístup k magii a probodl Black Canary jedním z Oliverových šípů. Hrdina vzal Laurel ihned do nemocnice, kde operaci zvládla skvěle, nicméně zemřela během zotavování. Mezi operací a smrtí Laurel sdílela srdcervoucí chvilku se všemi členy týmu včetně Diggleho, They a Felicity.

S Oliverem mluvila osamotě, svěřila se mu, že je láskou jejího života. Požádala ho o jednu poslední laskavost, která ale byla vyslovena mimo záběr a podle producentů se fanoušci její obsah nedozví až do další série. Poté se jí najednou zastavilo srdce a zemřela.

Laurel byla vždy důležitou postavou v komiksech, nicméně fanoušci Arrowa k ní byli vždy hodně kritičtí. Producenti ale prozradili, že smrt Laurel neznamená, že se s Katie Cassidy již nebudeme v tomhle universu vídat. „Naše seriály se odehrávají ve světě a vesmíru, kde existují zmrtvýchvstání, paralelní země, cestování časem a flashbacky. Máme spoustu možností, jak si Katie v Arrow-versu a naší rodině udržet. Zanedlouho ji uvidíte v epizodě Flashe. Svou roli Laurel ze Země 1 si zopakuje ve druhé sérii Vixen. Smrt neznamená sbohem v žádném našem seriálu.“

I když se ale herečka bude nadále objevovat, neznamená to, že by fanoušci měli očekávat podobné zmrtvýchvstání, kterého se dočkala její sestra Sarah. Laurel Lance je na Zemi 1 mrtvá a v Arrowovi mrtvá zůstane.

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře55zobraz všech 55 příspěvků
24ron24

24ron24

A to si nevedia skontrolovať? :D Aby mali tú náväznosť dodržanú. Toto nezvládli :P
před 7 roky
Patty

Patty

Tak s tím už by si měla udělat pořádky CW :-D
před 7 roky
Korálka

Korálka

Já tohle přestala sledovat asi po 2. sérii. Kvůli Vám všem to snad začnu sledovat, abych si udělala svůj...
před 7 roky
Další články k tématu