11. 11. 2008

Už je nám 1 rok

A pořád máme spoustu dětských nemocí, pořád 90% věcí není hotová a pořád je něco rozbitý. Ale stejně jsme super, ne?

Už je nám 1 rok

Ke každému výročí se vždycky hodí nějaká čísla, ale když my už máme takové pěkné a úžasné statistiky, že snad ani další nejsou potřeba. Ale což, pojďmě zaarchivovat stav po jednom roce usilovné práce.

Původní záměr byl, že k 1 ročnímu výročí nacpe do databáze 1000 seriálů. No nepovedlo se, ale i těch 961 je solidní číslo (víc jak 2,5 seriálu denně), za které vděčíte pracovité redakci, především pak Sajgonovi. Podobné to je u epizod, kde 8436 epizod s obsahem také vyráží dech (přes 23 epizod denně) a vysokétempo stále držíme, když se podíváte na přidané věci za posledních 30 dní.

A těšit nás může i váš vysoký zajem (taky kvůli němu to děláme, takže když nás pěkně pochválíte, budeme mít zase spoustu chutě do dalších let). Téměř 5000 návštěvníků denně je úžasných a 862186 od spuštění ještě úžasnějších (v průměru 2300 lidí denně). Jsme rádi, že nás máte rádi a tolerujete občasné (dobře docela časté výpadky), které jsou částečně způsobeny i vaším zájmem (ale choďte dál, nebojte, řešíme problém a do Vánoc snad bude po problému). Tak ať vás bavíme ještě nějaký ten pátek…

P.S. Článek bude ještě upravován. Jen jsem potřeboval něco rychle napsat, ať můžete mít stejnou radost jako my. :-)

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Yukari

Yukari

wow, rok... a ja som si pred cca 9 mesiacmi (nepamätám si totiž, kedy som sa sem prihlásila) myslela, že som...
před 15 roky
Kopy

Kopy

Taky se přidám ke gratulacím ostatních. Seriálzene přejiti vše nejlepší. Pořád jsi v raném dětství,...
před 15 roky
Venda:)

Venda:)

Já taky samoržejmě GRATULUJU. Redaktorům, SZ, hláškařům.. :) To snad nepotřebuje další superlativy:) Prostě...
před 15 roky
Další články k tématu